Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene apropiate, cu o săptămână înainte să moară: „Ea a crezut tot timpul că va învinge. Avea o voință incredibilă să trăiască”

 Ifrim Georgiana
.

Vestea că Rona Hartner s-a stins din viață a provocat multă suferință celor care au îndrăgit-o, familiei și prietenilor. Regretata artistă a fost răpusă de cancer, deși până în ultimul moment, a sperat că se va vindeca și nu și-a pierdut credința. Raluca Andreea Andrei, o prietenă de suflet a acesteia, a dezvăluit ultima discuție avută cu Rona Hartner, cu șapte zile înainte de tragicul sfârșit. Iată ce favor i-a cerut actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de 23 noiembrie, Rona Hartner s-a stins din viață, după ce starea ei de sănătate s-a agravat subit. În vară, regretata actriță a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și mestastaze la creier, însă nu și-a pierdut nicio clipă speranța că se va vindeca și se va întoarce pe scenă. O prietenă de suflet a Ronei Hartner a povestit că aceasta începuse ă un nou tratament pentru nemiloasa boală și era convinsă că va câștiga și această luptă. Cu numai o săptămână înainte de tragicul sfârșit, a rugat-o să-i facă rost de o perucă, anticipând că terapia agresivă o face face să-și piardă părul.

ro11-3ro11-3

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința”

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci'

Citește și: Rocco Sedano, tatăl fetiței Ronei Hartner, vrea să vină la înmormântarea artistei. Sora ei a luat foc: „Nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția”

Citește și: Cine este Cătălin Țociu de la America Express 2023. Are 26 de ani și este pasionat de gastronomie

Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene apropiate, cu o săptămână înainte să moară

Raluca Andreea Andrei, una dintre prietenele de suflet ale Ronei Hartner, a avut ultima discuție cu regretata actriță cu doar o săptămână înainte să moară. Artista a rugat-o să-i facă rost de o perucă, convinsă fiind că va câștiga această luptă grea. Rona Hartner începuse nou tratament pentru cancer și păstra un spirit optimist, deși știa că terapia este agresivă și își va pierde părul.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume', a povestit Raluca, potrivit click.ro.

„Brenciu s-a pus pe jos și a izbucnit în plâns disperat'

Raluca Andreea Andrei se afla la un spectacol când a aflat că Rona Hartner s-a stins din viață. A încercat să ia legătura cu ea în zilele dinaintea decesului, însă nu primea niciun răspuns de la celălalt capăt al liniei. Horia Brenciu era de față și a fost devastat de această veste, izbucnind în lacrimi.

„De câteva zile, ea nu a mai răspuns la telefon, deși am văzut era activă pe whatsapp, dar era sora ei. Când a pus sora ei anunțul acela pe Facebook, nouă nici nu ne-a venit să credem. Eram la spectacol cu Horia Brenciu, Ana Baniciu și Irina Rimes, toți acolo.

Ne uitam efectiv unii la alții și plângeam! Lui Brenciu nu-i venea să creadă. S-a pus pe jos și a izbucnit în plâns disperat!', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton