Ce i-a interzis Daniela Gyorfi fiicei sale, Maria, la 13 ani: „M-ar durea foarte tare, aș plânge dacă ar…”

 Miniosu Alexandra
.

Daniela Gyorfi are o relație extraordinară cu fiica ei, Maria, însă recunoaște că există unele lucruri pe care i le-a interzis. Artista a mărturisit, recent, într-un interviu, că există un gest pe care și-ar dori ca fata ei și a lui George Tal să nu-l facă niciodată. În caz contrar, cântăreața spune că ar fi atât de rănită, încât e sigură că s-ar consuma și ar plânge. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi și George Tal au împreună o fiică superbă, pe nume Maria. Cei doi investesc enorm în educația și creșterea fetei lor, pe care încearcă să o responsabilizeze de la o vârstă fragedă, ca să devin un adult pe picioarele lui. Deși are încredere în ea și e conștientă că are o mulțime de calități să facă tot ce-și dorește, cântăreața recunoaște că ar vrea ca fata ei să nu facă niciodată un anumit gest.

daniela-gyorfi-1daniela-gyorfi-1

Citește și: Daniela Gyorfi s-a împăcat cu sora ei vitregă, după ce aceasta i-a ascuns decesul tatălui lor și nu a chemat-o la înmormântare: „Știu că mă pot baza pe ea oricând. Țin legătura cu ea…„

Citește și: Cum a ajutat-o pe Daniela Gyorfi imaginea sexy pe care o afișează: „Degeaba ai cea mai bună voce din lume, dacă nu transmiți”

Citește și: Mihai Bobonete, incident amuzant în lift. Actorul a tras un vânt, de față cu administratorea blocului: „A fost concert rock. S-a auzit tare' / Reacția surprinzătoare a femeii

Citește și: Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu: „Nu vreau să mint, avem certuri săptămânale. Scandalul începe de la mine. Îi este frică…”

Ce i-a interzis Daniela Gyorfi fiicei sale, Maria

Într-un interviu recent, Daniela Gyorfi a povestit că nu a „fugit niciodată pe geam', pentru o petrecere, în tinerețe, pentru că mama ei, bolnavă fiind, depindea de ea. De asemenea, artista a precizat că i-ar plăcea ca fiica ei, Maria, să nu facă un astfel de gest când o să crească, pentru că oricum ar lăsa-o să meargă la anumite evenimente, în funcție de vârsta pe care o avea atunci.

Eu nu am fugit pentru că nu am fugit! Nu aveam cum să fug, aveam o responsabilitate! Era cineva care depindea de mine și niciodată nu m-am gândit să fug! Dar am avut și eu prieteni și așa mai departe. Nu știu ce aș face, m-ar durea foarte tare! Îmi plac toți copiii, dar dacă Maria mi-ar răspunde sau ar fi vorba de altceva aș fi, în primul rând, tristă!

Nu neapărat ca mamă, ci aș simți tristețea în sufletul meu pentru că mă consider prietenă cu ea. Nu ar trebui să fugă pentru că eu aș lăsa-o! Aș lăsa-o, dar depinde la ce vârstă! I-am explicat anumite lucruri ca între noi, fetele. M-ar durea dacă ar fugi! Nu are de ce, eu și George suntem deschiși până într-un punct, raportat la vârsta ei! Dacă ar fugi pe geam, îți dai seama că aș plânge!', a spus Daniela Gyorfi pentru Ego.ro.

Daniela Gyorfi, despre căsătoria cu George Tal

În ceea ce-l privește pe tatăl fiicei ei, Daniela Gyorfi a mărturisit, mai demult, că nu s-ar mai vedea îmbrăcând rochia de mireasă, deși e împreună de ani buni cu George Tal. Totodată, vedeta a dezvăluit că prietenii o întreabă și dacă s-ar vedea mamă pentru a doua oară.

Nu, nu mă mai gândesc! (n.r. să se căsătorească) Mă bucur pentru că am fost invitată de fina mea, care a făcut un eveniment foarte mișto. Am văzut care sunt tendințele! Anul acesta am destul de multe nunți, dar și la anul am nunți luate deja. Mă bucur când oamenii se distrează și sunt chemată la nunți, botezuri și petreceri!

În viață despre asta este vorba, să muncim, dar și să petrecem, să ne trăim viața! Merg pe 18 ani în relație și nu mă mai întreabă nimeni când e nunta! Nu mai facem nunta! De fapt, niciodată nu știi, dar nu! Așa mă întreabă și când fac copii! Am zis că am 55 de ani, când să mai fac copii?

Nu este simplu să crești copii, iar dacă tineretul din ziua de astăzi alege să nu mai aibă copii, din păcate, să știi că, deși am un copil, este foarte greu! Dacă mama mai trăia, mai făceam un copil în urmă cu 10 ani, dar așa mi-e greu! Mama mea era sprijin moral, în rest eu aveam grijă de ea, ca de un copil. Dar aveam altă putere, eram completă!', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton