Ce i-a urat Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău de ziua lui: „Nu aștept să mi se răspundă. Cel mai important...” / El a sărbătorit alături de Bianca Drăgușanu

.

Pe 2 octombrie, Gabi Bădălău a împlinit vârsta de 37 de ani și a organizat, cu acest prilej, o petrecere faraonică. În pofita scandalurilor dintre ei, Claudia Pătrășcanu nu l-a uitat de ziua lui și i-a făcut o urare. Băieții lor, Nicolas și Gabriel, vor petrece acest weekend alături de tatăl lor, urmând să se întoarcă acasă chiar de aniversarea artistei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


De ziua lui de naștere, Gabi Bădălău a organizat o petrecere exclusivistă pe acoperișul unei clădiri de lux din București. De la eveniment nu a lipsit nici Bianca Drăgușanu, iubita afaceristului, de care a fost nedezlipit pe tot parcursul serii. Decoruri sofisticate au creat o atmosferă elegantă, iar tortul a avut ingredientele celebrei ciocolate „Dubai’.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după victoria în instanță care îi permite să apară la TV cu băieții ei: „Am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei’


Citește și: Gabi Bădălău nu va ataca decizia care permite băieților să apară într-o emisiune TV alături de Claudia Pătrășcanu: „E un semn de pace. Mi-am anunțat avocații…’

Citește și: Cum a reacționat Jador după ce Zanni l-a acuzat că a agresat-o pe fosta lui iubită, Oana Ciocan: ‘E problema lui ce declarații face. Nu este…’/ EXCLUSIV

Citește și: „Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede…’. Raluca Moianu, surprinsă că fiica ei a rămas însărcinată la 19 ani


Claudia Pătrășcanu i-a scris lui Gabi Bădălău de ziua lui

Cu ocazia zilei de naștere a fostului soț, Claudia Pătrășcanu a dat uitării scandalurile dintre ei și i-a transmis un simplu „La mulți ani’. Artista spune că nu a așteptat un răspuns din partea lui Gabi Bădălău, gestul fiind în semn de respect față de copiii lor și trecutul care i-a legat.  

„Da, cum să nu, i-am spus ‘La mulți ani’. Nu aștept să mi se răspundă niciodată, am făcut-o pentru copiii noștri și cam atât. Să fie sănătos, asta este cel mai important, să fim sănătoși în viață’, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Viața fără filtru.


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au împăcat după ultimele scandaluri

După scandalurile recente, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău par să fi revenit la sentimente mai bune. Băieții lor, Nicolas și Gabriel, vor petrecere acest weekend alături de tatăl lor, urmând să se întoarcă la artistă pe 6 octombrie, exact în ziua când împlinește 46 de ani.

„Copiii sunt la tatăl lor weekendul acesta, Se întorc chiar pe 6, pe ziua mea. Așa că vom fi împreună, vom mânca din tort, nu știu dacă până pe 6 mai ține, dar am și eu un tort, pe care îl voi mânca alături de ei’, a declarat artista.


Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la Gabi Bădălău

La începutul lui septembrie, Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul Poliției pentru a-și recupera băieții de la Gabi Bădălău. Conflictul a fost unul de proporții și s-a mediatizat.


‘În momentul în care îl aud mereu, dar mereu de cinci ani de zile pe tatăl cum strigă peste tot: ‘copiii nu mai vor să vină la tine acasă, copiii vor să stea cu mine, am să îți iau copii. Poate s-a uitat și el, dar are și el acest videoclip, pentru că i l-am trimis personal. Copiii își doresc să vină la mine! Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur pe ascuns… Nu ai cum să rupi în viața asta un copil și un suflet atât de mic de mamă niciodată, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Viața făr filtru, de la Antena Stars.


Ultimul lor scandal a fost tranșat de instanță. Claudia Pătrășcanu a primit acordul să apară într-o emisiune televizată alături de băieții lor, deși afaceristul s-a opus vehement.

Sursa foto: Facebook