Ce imagini a postat Valentina Pelinel, după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în America. Cum i-a surprins pe copiii lor

 Ifrim Georgiana
.

Ce imagini a postat Valentina Pelinel, după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în America. În acest weekend, Valentina Pelinel a plecat într-o mini vacanță în America, alături de cei trei copii ai săi. Acolo, fostul manechin s-a întâlnit cu Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. Excursia a fost planificată pentru ca frații vitregi să se întâlnească și să petreacă timp împreună. Iată ce videoclip emoționant a postat Valentina Pelinel pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce imagini a postat Valentina Pelinel, după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în America. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au unit destinele în anul 2018 și au împreună trei copii – băiețelul Milan și gemenele Rania și Indira. Din relațiile anterioare, afaceristul mai are șase copii – Alex și Gloria (din relația cu Alina Vidican), Patrick, Melissa și Angelo (din căsnicia cu Mihaela Borcea) și o fiică din relația cu avocata Simona Voiculescu. De curând, Valentina Pelinel a decis să plece într-o vacanță în SUA, acolo unde locuiește Alina Vindican, prilej cu care cei cinci frați vitregi vor petrece timp împreună.

weflkneweflkne

Citește și: Valentina Pelinel se va întâlni cu Alina Vidican în America. Cristi Borcea nu va merge împreună cu soția sa: „Vor veni și frații lor…”

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra ei, mama lui Cristi Borcea: „E genul de om cu care…”

Citește și: „Încă mai cred în căsătorie și băieții vor un frățior…” Claudia Pătrășcanu este pregătită să-și refacă viața sentimentală și să devină din nou mamă

Citește și: Ducu Bertzi îi dă replica lui Gheorghe Turda, după ce acesta l-a acuzat că i-a furat piesele: „Așa este corect. Vă trimit o lucrare de specialitate…”

Ce imagini a postat Valentina Pelinel, după ce s-a întâlnit cu Alina Vidican în America

În această duminică, Valentina Pelinel și cei trei copii au ajuns în SUA, acolo unde vor sta aproximativ o săptămănă. Vacanța a fost planificată pentru ca cei cinci frați vitregi – Milan, Rania, Indira, Alex și Gloria – să se revadă și să petreacă timp împreună. Pe contul personal de Instagram, soția lui Cristi Borcea a postat un videoclip emoționant, surprinzându-i pe micuți împreună. Se pare că Valentina Pelinel a profitat de vremea frumoasă și a ieșit la plimbare cu cei cinci copiii.

În urmă cu ceva timp, actuala soție a lui Cristi Borcea spunea că este în relații bune cu fostele soții ale afaceristului și vrea că micuții ei să fie apropiați de frații vitregi: „Cristi este jumătatea mea, suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații. Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie'.

Valentina Pelinel a plecat în SUA fără Cristi Borcea

De această dată, Valentina Pelinel a plecat în vacanță fără Cristi Borcea, căci acesta este ocupat cu afacerile sale. Pentru excursia de o săptămână, fostul manechin a închiriat o locuință întreagă și este însoțită de două bone.

„Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta săptămână(…) Vom  închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor.(…) Cristi are nouă copii și mii de angajați.

Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici. (…) Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva',  a declarat Valentina Pelinel, pentru cancan.ro, înainte de plecarea în SUA.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton