Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

 Dumba Gabriela
.

„Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor?”, se întreabă fanii emisiunii, având în vedere că Faimoasele sunt mai întalte decât mulți dintre concurenți. Fetele sunt, de altfel, unele dintre cele mai înalte femei din showbiz, mai cu seamă că Roxana Ciuhulescu se află în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce înălțime are, așadar, Roxana Ciuhulescu de la Survivor 2022 așa încât a prins un loc în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume. Ei bine, Faimoasa de la Survivor este înaltă decât mulți dintre bărbații din competiție. Și fără tocuri!

4a7b620bf1dc8aa00a4a7b620bf1dc8aa00a

Roxana Ciuhulescu a declarat că nu s-a putut odihni în prima noapte petrecută în jungla din Dominicană pentru că înălțimea ei poate fi, de pe o parte, avantaj, dar pe de alta îi pune bețe în roate la unele probe, mai ales că nu sunt extraordinare nici condițiile de cazare de la Survivor.

Ce înălțime are Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Roxana Ciuhulescu este cea mai înaltă din echipa ei de la Survivor. Așadar, Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022 are o înălțime de 1,92 m.

Dintre bărbații din echipa roșie, Cătălin Zmărăndescu (1,85 m), CRBL (1,86 m) și Radu Itu (1,90 m) sunt cei mai înalți.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:’Nu mai formăm o pereche’

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase: „E o casă atipică

Înalțimea Roxanei Ciuhulescu de la Survivor e moștenire de familie

Roxana Ciuhulescu este vedeta cu cele mai lungi picioare din România: înălțimea e moștenire de familie, mama și fiica ei sunt foarte înalte și ele.

„Tatăl ei, Dumnezeu să îl odihnească, avea 2 metri și 5 centimetri înălțime. Era baschetbalist. Eu, tot înaltă, așa că ne-a moștenit pe amândoi. A luat media dintre noi', a explicat mama Roxanei Ciuhulescu.

„Ana, la vârsta de 8 ani, se îmbracă de la copii de vârsta 11-12 ani. Puțini oamenicred că eu am crescut 14 centimetri într-o vară. Mai în glumă, mai în serios, îl tachinam pe soțul meu și îi spuneam că e foarte posibil să îl întreacă pe el la înălțime.

Haine se găsesc pentru femei atât de înalte, dar se găsesc foarte greu.

Pentru mine era greu, iar în România rar găseam ceva care să mi se potrivească. Acum am început să mi le fac la comandă, am început și eu business acum', a declarat Roxana Ciuhulescu.

Ce înălțime are Laura Giurcanu de la Survivor

Laura Giurcanu este a doua cea mai înaltă concurentă de la Survivor 2022. Laura Giurcanu are 1,85 m, Andreea Tonciu 1,75 m, iar Xonia are 1,65 m.

Înălțimea i-a adus Laurei Giurcanu și o carieră de model, însă acum, la 24 de ani, este preocupată mai mult de vlogging.

Laura Giurcanu de la Survivor a ajuns cunoscută în atenția publicului după ce a participat la show-ul „Next Top Model by Cătălin Botezatu', pe care l-a și câștigat. Atunci avea doar 14 ani și o înălțime de 1.80 m.

Având o înălțime de 1,85 m acum, Laura Giurcanu a cunoscut succesul în lumea modellingului rapid, ajungând să pozeze în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan.

Înainte de a urca însă pe podium, ea a practicat timp de 7 ani atletismul, de care a decis să se apuce după ce a văzut o reclamă.

În 2015 şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de sute de mii de adolescenţi care o consideră un exemplu. Astfel, la doar 22 de ani, Laura a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România și chiar din lume, contul său de Instagram fiind urmărit de aproape un milion de oameni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton