Ce s-a întâmplat când Laurette și-a cunoscut tatăl pentru prima dată, în 2010: „Am rămas șocată, nu-l mai văzusem niciodată. Mi-aș fi dorit…”. Nu l-a mai văzut de atunci

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Laurette și-a deschis sufletul și a vorbit despre prima întâlnire cu tatăl ei, care a avut loc în fața camerelor de filmat. La ani distanță, aceasta spune că și-ar fi dorit ca revederea să aibă loc într-un cadru mai intim, nu în fața întregii țări. Se pare că legătura cu părintele ei s-a rupt din nou după anul 2010, căci nu s-au mai văzut de atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurette, 40 de ani, are o poveste de viață dureroasă și plină de momente marcante. Fosta asistentă TV a fost părăsită de tată pe când avea 3 luni și a rămas în grija mamei ei, care a făcut mari sacrificii pentru a-i oferi o viață bună. În anul 2010, Laurette avea să-l vadă pentru prima dată pe tatăl ei, în cadrul emisiunii „Happy Hour', de la PRO TV, prezentată de Cătălin Măruță. Se pare că momentul a fost gândit ca o „surpriză' din partea prezentatorului TV, însă nu au existat și alte întâlniri tată – fiică după aceea.

la9la9

Citește și: Ce spune Laurette despre cererea în căsătorie și nunta cu iubitul ei, Magaye Gueye: „Am primit inelul. Nu contează bogăția și milionarii…”

Citește și: Motivul pentru care Laurette s-a întors în România, după doi ani în care a făcut naveta în Franța: „M-am acomodat foarte bine acolo, dar…”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Victoria Răileanu în primul trimestru de sarcină: „Acum mi-a fost rău mai ales de la…”. Cum i-a dat vestea fiului ei că e gravidă iar

Citește și: Se măresc alocațiile începând cu luna februarie. Care este suma după majorare

Ce s-a întâmplat când Laurette și-a cunoscut tatăl pentru prima dată, în 2010

Momentul primei întâlniri dintre Laurette și tatăl ei, Christian Attindehou, a fost orchestrat de Cătălin Măruță, în anul 2010. Revederea a avut loc în platoul emisiunii „Happy Hour', iar fosta asistentă TV își amintește că a trăit emoții puternice și o stare de șoc. Deși a petrecut clipe frumoase cu părintele ei, Laurette spune că nu a mai existat o altă întâlnire în anii ce au urmat, ci doar conversații pe rețelele de socializare.

„Pentru că pe mine tata nu m-a căutat niciodată. Eu nu-l mai văzusem niciodată, nici măcar într-o fotografie, nu știam cum arată el. I-am cerut mamei să îmi arate poze cu el, dar mi-a zis că nu are. Și faptul că s-a întâmplat la televizor a fost pentru că prezentatorul acelei emisiuni și-a dorit să îmi facă o surpriză. Așa a fost să fie, dar mi-aș fi dorit să mă bucur eu cu el de revederea dintre noi, nu toată țara. (…)

Da, să merg la emisiune ca și invitat, nu aveam habar că tata este în platou, acolo. Am dezbătut un anumit subiect, după care mi-a spus Cătălin că are o surpriză pentru mine. L-am întrebat: „Ce?”. Și mi-a răspuns: „Am o surpriză cu tatăl tău”. Mie nu mi-a venit să cred, adică am rămas puțin șocată. Într-adevăr, mi l-a arătat pe tata într-un video, mi-a transmis un mesaj.

Sincer, am rămas puțin fără cuvinte, m-am gândit și mă uitam dacă ăla este tata. După câteva minute am început să plâng, m-au trecut niște emoții, nu pot să ți le descriu în cuvinte, nu mă așteptam niciodată să-l cunosc pe tata, eu recunosc. După care Cătălin mi-a zis: „Tatăl tău este în platou” și m-am uitat, într-adevăr, l-am văzut. Am crezut că este un vis, a venit spre mine și m-a îmbrățișat, atunci mi s-a făcut rău, am început să plâng. Tata m-a îmbărbătat, mi-a zis: „Stai liniștită, totul o să fie bine, sunt aici”. Apoi ne-am așezat și mă uitam la el așa, să văd dacă e real', a povestit ea în emisiunea „În Oglindă'.

„Au trecut 10 ani și nu l-am mai văzut'

După întâlnirea din emisiunea lui Cătălin Măruță, Laurette a petrecut câteva zile la munte cu tatăl ei, mama, soțul acesteia și fratele mai mic. Au trecut mai bine de 10 ani de atunci, dar fosta asistentă TV nu a mai avut parte de o altă revedere.

„Da, foarte natural și foarte frumos. Uite că au trecut 10 ani și nu l-am mai văzut iarăși. Atunci am plecat la munte, am petrecut câteva zile bune, cu mama, cu soțul mamei, cu fratele meu', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton