Ce înțelegere a avut Andreea Antonescu cu Andreea Bălan, când formau trupa André: „Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au cucerit piața muzicală în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când formau trupa André. Erau foarte tinere și talentate, iar ambiția le-a purtat pe culmile succesului, astfel că și astăzi numele lor cântărește greu în această industrie. De curând, Andreea Antonescu a rememorat perioada de glorie a celebrei trupe, susținând că miza lor a fost să devină cele mai bune. Iată ce înțelegere au avut cele două artiste la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Trupa André, înființată de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, s-a destrămat după numai 3 ani de colaborare, însă rămâne un reper în industria muzicală românească. Pe atunci, cele două artiste se remarcau printr-un stil vestimentar excentric, ba chiar reprezentau o sursă de inspirație pentru adolescenții vremii. Andreea Antonescu a rememorat perioada de glorie a trupei André, când erau urmărite, la propriu, de fanii înfocați.

an9-2an9-2

Citește și: Victor Vrînceanu dezvăluie ce neînțelegeri are cu Andreea Antonescu privind creșterea fiicei lor: „Mi-a cerut o sumă de bani pe lună. I-am dat. Pentru Victoria nu am limite”

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan de când au devenit mame: „Chiar și între surori mai există dispute”

Citește și: Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și ce spune despre adopția fiicei lor, Roxana India: „Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil…'

Citește și: Gabriela Cristea a pierdut două sarcini și a făcut șase fertilizări in vitro: „La ultima nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis soțului meu…'. A rămas gravidă prima dată la aproape 20 de ani

Ce înțelegere a avut Andreea Antonescu cu Andreea Bălan în perioada André

Deși erau tinere și la început de drum, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au propus, pe când formau trupa André, să devină cea mai bună versiune a lor. Nu aveau multe posibilități sau ajutor din partea stiliștilor, însă asta nu le-a oprit să-și pună creativitatea la bătaie și să genereze apariții excentrice.

„Pe vremea aceea, lumea nu ne urmărea cum se întâmplă astăzi pe Instagram sau Facebook pentru că nu existau paginile de socializare! Dar lumea ne urmărea la propriu. Atunci, primele care au pus presiune asupra noastră am fost noi! Ne-am dorit mereu să ne depășim, să fim cele mai bune, ne-am dorit ca oamenii să se regăsească în noi și în poveștile noastre, dar și în vestimentație! Chiar dacă în vremea respectivă nu erau stiliști, nu erau hairstyliștii, nu erau cei care îți fac imaginea și strategiile de marketing, poate de asta ne-a și iubit publicul, pentru că eram atât de reale! Ne-am dorit întotdeauna să ne placă ce vedem și să știm că scoatem din noi cea mai bună variantă a noastră!', a povestit artista, potrivit ego.ro.

„Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc'

Andreea Antonescu recunoaște că, de-a lungul carierei, a avut experiențe cu fanii înfocați, care s-au afișat la ușa ei. A primit multe buchete de flori și bilețele, care au măgulit-o, însă cadourile pe care le-a apreciat întotdeauna sunt jucăriile de pluș.

„Toată viața au fost, de atunci și până azi! Da, bineînțeles (n.r. au venit fani la ușa ei)! Erau mulți care și sunau. Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc! E vorba de educația pe care eu am primit-o! Toată lumea a știut să vorbească foarte frumos cu mine din anumite puncte de vedere și să mă facă să înțeleg anumite situații, astfel încât ajunsă la o vârstă a maturității cu tot ce a investit el în mine (n.r. tatăl ei), am încercat să fac cele mai bune alegeri! Nu am reușit întotdeauna, dar ce nu reprezintă un succes, reprezintă o lecție de viață!

Cel mai amuzant cadou? Nu îmi dau seama, am primit foarte multe cadouri (n.r. de la fani)! Ți le spun pe cele care mi-au plăcut cel mai tare și care îmi plac în continuare! Le primesc și acum când sunt pe scenă. Vorbesc despre jucăriile de pluș! Întotdeauna mi-au plăcut jucăriile de pluș! Acum, bineînțeles că le dau cu tot dragul fetițelor și mereu am fost impresionată atunci când am primit câte un buchet de flori sau câte un bilețel! Da, fac eu pe dura câteodată, dar mă măgulește undeva înăuntrul meu!', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton