Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la o înțelegere privind programul copiilor pe perioada verii. Cât timp vor petrece Raisa și Carolina cu tatăl lor: „Mereu le întreb unde ar vrea să meargă. Am ales...”

.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la o înțelegere privind programul copiilor pe perioada verii. Recent, designerul a fost plecat într-o vacanță cu Raisa și Carolina, dar are planuri și pentru luna august. Destinația au ales-o împreună, dat fiind că fetițele și-au exprimat dorința să meargă la mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit acum mai bine de doi ani, după 12 ani de căsnicie. Procesul de divorț nu s-a finalizat, iar foștii parteneri au avut numeroase neînțelegeri privind programul copiilor. Raisa și Carolina au intrat în vacanța de vară și, de dragul lor, cei doi părinți par să fi revenit la sentimente mai bune.

alinaalina

Citește și: Alina Sorescu, despre provocările ca mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „În situația noastră de familie e un moment delicat. Nu simt echilibrul”. Ce dorințe are în privința fetițelor

Citește și: Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită: „Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Dacă lucrurile…”

Citește și: Rapperul Wiz Khalifa, reținut de poliție după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please! Prima lui reacție, după incident: „Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România…”

Citește și: Cine este tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump la mitingul electoral. Avea 20 de ani și a fost ucis la scurt timp după incident. Care sunt primele concluzii ale FBI

Alexandru Ciucu a fost cu fiicele în vacanță și urmează să bifeze altă destinație împreună

Alexandru Ciucu a petrecut primele două săptămâni din iulie alături de fiicele sale. Raisa și Carolina au fost deja într-o vacanță cu el, urmând să bifeze o nouă destinație în luna august, așa cum prevede programul stabilit cu Alina Sorescu. Pentru că fetițele i-au spus că-și doresc să meargă la mare, designerul a decis să le ducă în Italia.

„E foarte frumos. Le întreb mereu unde ar vrea să meargă în vacanța de vară, anul ăsta mi-au zis că vor la mare. Am zis să găsim un oraș mare să vizităm, să găsim un parc de distracții. Raisa este mai dornică de adrenalină și îi plac lucrurile mai periculoase, eu și Carolina suntem mai liniștiți. Am ales să mergem la Roma, eu voi avea fetițele două săptămâni la început de iulie și două săptămâni la început de august. Vom merge și la parcul de distracții din Roma, e și marea aproape', a spus designerul pentru spynews.ro.

Ce înțelegere au Alina Sorescu și Alexandru Ciucu privind programul copiilor

În perioada verii, Alexandru Ciucu petrecere patru săptămâni cu fiicele sale, două în iulie, iar celelalte două la începutul lui august. Designerul spune că se pregătește temeinic pentru călătoriile cu Raisa și Carolina, fiind conștient că pot apărea situații neprevăzute. Acesta a povestit că micuțele s-au infectat cu un virus în timpul unei vacanțe în Germania.

„Suntem tot timpul pregătiți. Este rucsacul cu medicamente pentru fetițe. Aici sunt medicamente pentru a merge cu copiii undeva. Am plecat de vreo 10 ori doar eu cu fetele și o singură dată am avut nevoie cu adevărat de ele, când au făcut febră amândouă.

Încă de când am plecat de dimineață, Carolina a zis că o doare în gât. Eu am antitermic suficient pentru amândouă. La Legoland a avut nevoie Carolina. Era o herpangină, un virus și cât am stat la Legoland a luat și Raisa și pe drum înapoi a avut și ea nevoie', a mai spus acesta pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton