Ce înțelegere au făcut Liviu Vârciu și fiica lui, Carmina, în privința banilor: „De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu...”. Unde lucrează fiica prezentatorului TV

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu un an, Carmina Vârciu a început o viață nouă la București, după ce a devenit studentă la o facultate de jurnalism din București. Pentru a-i facilita integrarea în Capitală, tatăl acesteia, Liviu Vârciu, i-a cumpărat un apartament și o mașină la mâna a doua. Când vine vorba despre ajutorul financiar, se pare că cei doi au făcut o convenție, căci prezentatorul TV își dorește că fiica lui să fie independentă și să-și croiască propriul drum spre succes. Iată înțelegerea dintre Carmina și Liviu Vârciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu din căsnicia cu Ami Teiceanu. După divorțul lor, tânăra a rămas în grija mamei și au locuit împreună în Arad. În urmă cu un an, Carmina Vârciu a decis să-și urmeze studiile superioare la București și s-a înscris la o facultate de Jurnalism. Tatăl acesteia i-a cumpărat un apartament și a apelat la un împrumut bancar pentru această investiție. Recent, prezentatorul TV a vorbit despre ajutorul financiar pe care continuă să i-l ofere fiicei sale, dezvăluind convenția pe care au făcut-o.

r10r10

Citește și: Ce relație au în prezent Carmina și tatăl ei, Liviu Vârciu: „Nu ne vedem atât de des, dar…”

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Cum arată acum și ce urare i-a făcut prezentatorul: „Te iubesc, prima mea minune…”

Citește și: Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: 'Nu mai avea rost. Nu am reușit să…'

Citește și: Nicolae Botgros suferă din ce în ce mai rău de dorul soției, la doi ani de la moartea Lidiei Bejenaru: „Cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face”

Ce înțelegere au făcut Liviu Vârciu și fiica lui, Carmina, în privința banilor

Într-un interviu recent, Liviu Vârciu a vorbit despre convenția făcută cu fiica lui, Carmina, în privința banilor. Prezentatorul TV s-a oferit să-i dubleze salariul, astfel încât tânăra să aibă destule reurse financiare în perioada anilor de studiu.

„Ea mai dă interviuri, mai vorbește, mai spune că tati n-a făcut, că tati nu a dres, dar de când o am în București lângă mine, am încercat să fiu lângă ea cât pot, foarte rar, pentru că eu sunt plecat, ea muncește.

I-am cumpărat apartament. I-am luat mașină veche, mai pierde antigel, ca toate mașinile acum, dar se descurcă. Ca să vadă cum e, să nu o sui direct într-o mașină nouă. Și i-am promis că îi dublez fluturașul de salariu. De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu i-l dublez', a spus Liviu Vârciu, potrivit playtech.ro.

Unde lucrează Carmina Vârciu

Pe lângă colaborările pe care le are în mediul online, Carmina Vârciu lucrează în regim part-time la atelierul Annei Roman, unde a ajuns prin intermediul Andei Călin, partenera de viață a tatălui ei.

„Da, lucrez și cu Anda, e bine. E o relație bună, ne înțelegem, vorbim, colaborăm, lucrăm și împreună cum s-ar zice, ne înțelegem. Mă bucur că e totul ok', a adăugat aceasta.

Despre acomodarea în București, tânăr studentă a adăugat: „La început a fost greu având în vedere că am crescut cu ea 20 de ani până am plecat la București. Încet încet apare acomodarea. Tot timpul mi-am dorit să stau singură, să-mi pun lucrurile așa, să văd ce înseamnă responsabilitatea asta care este foarte mare. Încă trec cu brio, deci e ok'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton