Ce înțelegere au Pavel Bartoș și soția lui, Anca, în privința copiilor: „Nu pot să mint. Ea este cea care face aceste lucruri”

 Ifrim Georgiana
.

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, trăiesc o poveste de dragoste de peste două decenii și sunt părinții a trei fiice. Deși cariera îi răpește mult timp, îndrăgitul prezentator TV este un familist convins și, mai ales, un tată devotat. Când vine vorba despre împărțirea sarcinilor și a responsabilităților, actorul a dezvăluit că a făcut o înțelegere cu partenera lui de viață și recunoaște că, în multe cazuri, ea este cea care preia inițiativa. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, sunt căsătoriți de 10 ani și au o familie exemplară, alături de cele trei fiice, Eva, Rita și mezina Sofia. Cei doi s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara și au fost de nedespărțit de la prima întâlnire. Puțini știu că soția prezentatorului TV este de profesie tot actriță, ba chiar a cochetat și cu lumea televiziunii, însă în cele din urmă, a pus familia în fața carierei. În calitate de soți, Pavel și Anca Bartoș au o relație bazată pe sprijin reciproc și respect, iar în calitate de părinți, se consideră permisivi și deschiși față de fiicele lor.

kjbdkjbd

Citește și: Pavel Bartoș, detalii de culise despre Vocea României, sezonul 11. Ce spune despre Horia Brenciu, după plecarea lui Denis Roabeș: „Schimbările aduc energii noi și…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său, Ramon: „ A fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile. Este greu să ai…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Alex Ashraf. Are 36 de ani, s-a născut în Betleem și a devenit cunoscut după căsătoria cu Oana Zăvoranu

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Marius Elisei: 'Îți mulțumesc că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze'

Ce înțelegere au Pavel Bartoș și soția lui, Anca, în privința copiilor

De curând, Pavel Bartoș a făcut noi declarații despre familia lui. Eva, fiica cea mare a prezentatorului TV, este deja studentă la Facultatea de Drept, însă Rita și Sofia au vârste fragede și au nevoie de toată atenția părinților. Îndrăgitul actor a făcut o înțelegere cu soția lui, Anca, în privina fetițelor, astfel încât responsabilitățile să fie împărțite echitabil. Chiar și așa, Pavel Bartoș recunoaște că partenera lui este cea care preia, de multe ori, inițiativa, mai ales când vine vorba de teme.

„Le iau de la școală când pot (n.r. pe fetițele lui), nu pot să mint că le duc la școală, la 7 să mă trezesc, nu, aș minți. Da, (n.r. le duce soția la școală), eu le aduc, adică avem, cum să zic eu, o înțelegere. Câteodată mă mai bag și la teme, atât cât pot, dar tot soția este cea care face aceste lucruri. Încerc să mă implic atât cât pot', a mărturisit Pavel Bartoș, pentru Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Pavel Bartoș și soția lui

Pavel și Anca Bartoș s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani, la Teatrul Național din Timișoara. Soția actorului recunoaște că atracția a fost imediată și a știut, din prima clipă, că acesta avea să-i devină partener de viață.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult. Frumușel, blond, ochi albaștri, verificat', a declarat Anca Bartoș.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton