Ce înțelegere avea Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf, când îl impresaria: „Nu am luat niciodată...”

 Ifrim Georgiana
.

În toamna anului trecut, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, după 15 ani de căsnicie. Separarea celor doi s-a lăsat cu multe vorbe grele și acuzații, deși, acum, impresara spune că se consultă cu antrenorul de fotbal în privința fiului pe care îl au împreună. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au fost numai parteneri de viață, ci și parteneri de afaceri, antrenorul fiind impresariat de fosta lui soție. Iată ce înțelegere a existat între cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 19 noiembrie 2022, a avut loc divorțul oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani, iar separarea lor a fost intens dezbătută în spațiul public, având în vedere scena violentă în care au fost protagoniști. Au trecut câteva luni bune de la separarea legală, iar Anamaria Prodan afirmă că relația cu fostul ei soț s-a îmbunătățit considerabil și se consultă în privința fiului lor, mai ales că Bebeto va pleca la studii în SUA.

an10an10

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul românesc și a impresariat multe nume sonore de-a lungul carierei, inclusiv pe fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut câteva dezvăluiri din viața ei profesională, dar și despre relația pe care o are cu copiii ei, care sunt independenți financiar.

Citește și: Anamaria Prodan revine în televiziune. Când începe reality show-ul moderat de ea: „Am bătut palma. Începând de…'

Citește și: Anamaria Prodan și-a planificat deja înmormântarea: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. La fel ca nunta și botezul…”

Citește și: Carmen Grebenișan are probleme serioase de sănătate, după Survivor 2023: „Mi-a apărut un ganglion la gât, care mă doare”

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, concurentul Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur. S-a mutat în Anglia la 20 de ani: „Ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ”

Ce înțelegere avea Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf, pe vremea când îl impresaria

Deși a spus întotdeauna că își separă viața privată de cea profesională, Anamaria Prodan spune că nu a perceput niciodată comision membrilor familei, în calitate de impresar al lor. Agentul FIFA i-a menționat pe Laurențiu Reghecampf, dar și pe cei trei copii, Laurențiu Jr, Sarah și Rebecca.

„Nu am luat niciodată comision familiei mele. Nici tatălui, fostului meu soț, nici copiilor. Negociez comisionul, într-adevăr, cu cluburile, și îl dau tot copiilor. I l-am dat și fostului soț', a spus impresara, potrivit ego.ro.

„Dacă mă supără, îi tai de la porție'

Deși copiii ei își câștigă singuri banii, Anamaria Prodan spune că rămâne un sprijin financiar pentru aceștia.

„Normal că le mai dau. Cum să nu le dau? Ele au început să facă banii lor, și Bebe face banii lui, dar mama este baza.

Dacă mă supără îi tai de la porție. Ba da. Dacă lucrurile nu merg cum vreau eu le tai porția. Eu sunt șef. Eu plătesc, deci eu comand. Sunt vulcanică atunci când mă enervez. Dacă mă uit o dată , toată lumea a înghetaț. Așa sunt cu toată lumea. Când mă uit, lumea îngheață. De mică am fost așa. Și cu sora mea, și cu prietenii. La 5 ani când mă uitam atent la ei, toți tăceau', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Anamaria Prodan pleacă în vacanță cu Flavius Nedelea

După despărțirea de Flavius Nedelea, Anamaria Prodan spunea că va rămâne într-o relație de prietenie cu acesta. În susținerea celor spune, se pare că cei doi parteneri și-au planificat o vacanță împreună.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton