Ce interdicție a primit Alexandra Stan de la soțul ei: "Eu făceam înainte să mă mărit, dar acum..."

 Dumba Gabriela
.

De când s-a măritat, Alexandra Stan a spus adio nonconformismului care o caracteriza! Cântăreața, cândva excentrică și lipsită de inhibiții, și-a schimbat, odată cu căsătoria, nu doar numele din buletin, ci și unele dintre …pasiuni. Una dintre ele, dacă se poate numi așa, ar fi toplessul. Adio, așadar, plajă fără sutien pentru Alexandra Stan de când este femeie măritată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra recunoaște că soțul nu-i mai permite să facă plajă fără sutien, iar ea, pentru că îl iubește atât de mult, îl ascultă fără să comenteze prea mult pe marginea subiectului. Mai mult, cântăreața ne-a dezvăluit că ea și soțul ei țin post miercurea și vinerea și au stabilit un set de reguli pentru buna funcționare a căsniciei lor.

6140629161406291

'Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?', a spus Alexandra Stan în cadrul emisiunii 'La Măruță' de la Pro TV.

Semn că este hotărâtă să-și schimbe viața 100% odată cu căsătoria, Alexandra Stan vrea și un copil, așa cum a declarat în exclusivitate pentru VIVA!.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!', ne-a spus Alexandra Stan.

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:'Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:'Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie

După căsătoria-fulger cu Emanuel, Alexandra Stan a povestit pentru VIVA! cum stau lucrurile între ei și dacă s-a schimbat ceva de când sunt un cuplu cu acte.

„Lui nu-i place cum sorb cafeaua, de exemplu, și nu știu ce să zic despre treaba asta. (râde) Nu știu dacă sunt lucruri care nu-mi plac la el. Cred că mai degrabă am vrut să ne focusăm pe lucruri care ne plac.

Chiar știu că pare așa ireal, dar suntem super îndrăgostiți unul de celălalt. Uneori, dacă el e la muncă, eu mai trec pe la el să îi duc un pachet de mâncare, numai ca să-l mai văd. Deci suntem foarte in love. E o poveste de dragoste foarte frumoasă”, ne-a spus cântăreața.

„Am avut parte de unele discuții pentru că, până la urmă, suntem oameni. Indiferent de cât timp ești împreună, fiecare e în felul lui, n-au cum să fie doi oameni exact la fel. Dar nu au fost discuții de menționat. De exemplu, au fost conversații din astea: „Auzi, mie îmi place să mănânc nu știu cum. Eu prefer să mănânc așa. Eu prefer… Chestii de genul ăsta, de casă, nesemnificative”, a mai dat din casă Alexandra.

„Avem niște reguli scrise și unele nescrise”

„Avem niște reguli scrise și unele nescrise, dar cuvântul reguli sună cam dur. Avem niște principii pe care ni le-am autoimpus, au venit de la sine, dar s-a nimerit să le avem împreună și noi considerăm că ele contribuie la buna funcționare a relației noastre – și anume, ne sfătuim, de exemplu, pentru orice, ținem cont unul de celălalt. Încercăm, indiferent dacă sunt discuții sau neînțelegeri, să nu ne ducem niciodată la culcare fără să discutăm.

Comunicăm foarte mult, ținem post miercuri și vineri, dar asta nu știu dacă e bine să o zicem. Încercăm să ținem pasul cât putem de mult și cu ce ne dorim noi, și cu modelul de familie, dar în același timp ne străduim să ne menținem cu picioarele pe pământ, pentru că totuși suntem tinerei, eu am 32 și el are 35 de ani.”, a mai declarat Alexandra pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton