Ce interdicție a primit Mădălina Pamfile de la soțul ei, în privința celor două fiice: „Nu mă lasă...”. Cum se descurcă fosta asistentă TV în rolul de mamă

 Ifrim Georgiana
.

De câțiva ani buni, Mădălina Pamfile s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de mamă. Fosta asistentă TV și soțul ei, un milionar de orgine albaneză, au împreună două fiice, pe Samira și Sophia. Recent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a făcut câteva declarații referitoare la modul în care își îndeplinește rolul de mamă, susținând că nu se ghidează neapărat după noile reguli de parenting.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mădălina Pamfile este căsătorită cu un milionar de orgine albaneză, însă nu a vorbit niciodată despre căsnicia lor și nu i-a divulgat identitatea, bărbatul preferând să stea departe de ochii presei. Cei doi au împreună două fiice, pe Sophia și Samira, venite pe lume în 2018, respetiv 2020. De când a îmbrățișat rolul de mamă, viața Mădălinei Pamfile s-a schimbat radical, bruneta renunțând la aparițiile televizate care au consacrat-o cândva. În 2021, aceasta a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!', marca Kanal D, însă nu a reușit să se califice în finala competiției.

mad9mad9

Citește și: Mădălina Pamfile, declarații despre al treilea copil: „Îmi doresc băiat'. Cu ce se ocupă acum fosta concurentă Bravo, ai stil!

Citește și: Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă în urmă cu 10 ani. Cine a salvat-o de la moarte: „Am fost și internată”

Citește și: Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere: „Ne-a făcut aici frumos, nașa a pregătit…'

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează și…'

Ce interdicție a primit Mădălina Pamfile de la soțul ei, în privința celor două fiice

Mădălina Pamfile a vorbit despre modul în care ea și soțul ei își cresc fiicele. Potrivit acesteia, afaceristul albanez i-ar fi interzis să ridice tonul la Samira și Sophia atunci când el se află de față. Bruneta le-a caracterizat pe fiicele ei ca fiind „rebele' și „răsfățate', mai ales că soțul ei nu le poate refuza nicio dorință.

„Nu mă lasă să le cert, nu mă lasă să țip la ele. Nu pot să zic NU, trebuie să le zic doar Da când este el de față. (…)

Să știi că da, sunt rebele. Eu am fost un copil problematic. Doamne ferește. Eu am fost ca un băiat. În schimb, ambele fete nu sunt ele foarte „prințese', nu le-am ținut cu pampoane, cu tot felul de chestii, dar dacă vor ceva, trebuie musai acel lucru. Sunt destul de răsfățate, dar cred că asta vine și din răsfăț. Știu că pot apela ba la mami, dacă nu merge cu mami, se duc la tati, iar tati având două fete nu poate să le zică NU. Așa că obțin tot ce își doresc. Mai ales cea mare, Sofia, știe foarte bine că este feblețea lui tati și numai când îl roagă un pic, nu contează ce își dorește, unde vrea, totul se întâmplă', a povestit fosta asistentă TV, potrivit ego.ro.

„Eu tot timpul vreau să fiu cu fetele'

Mădălina Pamfile a recunoscut că beneficiază de ajutorul unei bone, însă chiar și așa, îi place să fie întotdeauna în preajma celor două fiice. De când s-a născut Sophia, fosta asistentă TV susține că nu a mai avut parte de escapade romantice, însă anul acesta a reușit să meargă într-o vacanță cu soțul ei.

„Acum am o bonă asiatică și îmi este foarte ok. Înainte am avut pe cineva doi ani, apoi am fost în căutări. A fost o perioadă destul de grea. Și pentru fete că se atașează și sunt foarte multe schimbări. E nevoie de un ajutor în casă, nu neapărat bonă, ci acel cineva care să fie acolo ca să mă ajute cu toate. Eu pot să stau cu copiii, dar nu mai acum să fac și mâncare, și curățenie, să le pregătesc și copiilor ghizdanul, să fii și iubită, să te ocupi și de afaceri în același timp. De aceea am ales să fie cineva cu noi în casă. Mai ales că eu în majoritatea timpului sunt singură și nu îmi place să dorm singură în casă cu ele. (…)

Anul acesta a fost pentru prima dată când, după cinci ani, noi am plecat împreună. Eu tot timpul vreau să fiu cu fetele. Și când venim de la un eveniment, de la o cină la restaurant sau de oriunde mergem doar noi doi, când ajungem acasă eu iau fetele și le bag cu noi în pat. El îmi zice că trebuia să le las, că dormeau foarte bine la ele în pat. Măcar jumătate de oră, că nu durează mult', a adăugat aceasta.

Cum s-a schimbat Mădălina Pamfile de când a devenit mamă

Mădălina Pamfile recunoaște că rolul de mamă a schimbat-o destul de mult, căci este extrem de protectivă când vine vorba de Sophia și Samira.

„În schimb, pot să spun că am devenit răutăcioasă de când am devenit mamă, însă nu cu copiii mei, ci când mergem împreună în parc. Nu credeam că pot să fiu răutăcioasă cu alte femei. Dacă copilul meu vrea o jucărie de la alt copil și văd că mămica încearcă și celălalt copil nu vrea să i-o dea, nu am nicio problemă, însă dacă văd că părintele ia jucăria sau o ascunde, mă transform total. Totul este până la fete. Sau să văd că se duce vreo mămică la vreuna dintre ele să o certe. Păi înnebunesc. Eu sunt acolo lângă ele pe post de tablou? Să vină la mine dacă au vreo problemă, nu să se ducă la fete', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton