Ce intervenții estetice are Maria Dragomiroiu: „Îmi fac timp, din când în când, de câte o ajustare”. Își îngrijește tenul și părul prin metode naturale

 Ifrim Georgiana
.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Dincolo de reușitele profesionale, artista este adesea complimentată pentru felul în care arată, căci la 68 de ani, are un ten luminos, lipsit de riduri și este vestită pentru podoaba sa capilară. Recent, interpreta a vorbit despre secretele frumuseții sale și a recunoscut că, din când în când, trece pe la cabinetul medicului estetician. Iată ce intervenții de înfrumusețare are Maria Dragomiroiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adesea apreciată pentru aparițiile ei impecabile, Maria Dragomiroiu a recunoscut că face eforturi mari pentru a se menține în formă și pentru a a avea un ten neted și lipsit de riduri. Atunci când se pregătește pentru un concert, interpreta de muzică populară are nevoie de cel puțin trei ore pentru a a fi gata, susținând că se ocupă singură de aparițiile de pe scenă. Dincolo de rutina de îngrijire a părului și a tenului, Maria Dragimiroiu a recunoscut că merge, ocazional, la cabinetul medicului estetician, pentru a-și face mici „ajustări'.

ma9ma9

Citește și: Cum și-a sărbătorit Julia Chelaru ziua de naștere și ce cadouri a primit: „Am petrecut până la ora 5 dimineața cu Vali Vijelie, Georgiana Lobonț, Maria Dragomiroiu…' / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dragomiroiu împlinește 68 de ani. Cum sărbătorește și cum arăta în tinerețe: „Acum este ceva diferit. Pentru prima dată…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine” / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni

Citește și: „Era ciudată. Era retrasă, nu vorbea mult cu noi”. Ce spun colegii de liceu despre Loredana, fata care și-a omorât prietena, la Mangalia

Ce intervenții estetice are Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu acordă multă atenție imaginii ei și are grijă ca fiecare apariție pe scenă să fie impecabilă. Artista a recunoscut că merge la medicul estetician pentru a-și injecta botox, tratament menit să reducă semnificativ ridurile.

„Munca. Păi un bărbat își dă doar cu apă pe ochi, se îmbracă, își trece mâna prin păr și a ieșit pe ușă. Pentru o femeie nu e așa. Mai ales la o artistă, e o muncă. Câteva ore, ca să fii impecabilă pe scenă. Și trebuie să ai grijă de tine. Eu am grijă de mine. Merg și eu, îmi fac timp, din când în când, de câte o ajustare. Îți mai faci umplere de riduri. Mergi la o clinică, investești.

Nu poți spune că eu sunt așa de la Dumnezeu. Mă îngrijesc și investesc în asta. Pentru ca să fii plăcut ochiului. Omul nu te-ar iubi, altfel. Acum câteva seri, erau două doamne care-mi spuneau că le transmit, că sunt ca un model, că le impulsionez și pe ele', a spus artista, potrivit cancan.ro.

„Eu dacă mă uit puțin în oglindă, trebuie să-mi facă plăcere ceea ce văd'

Când vine vorba despre operațiile estetice, Maria Dragomiroiu și-a făcut o blefaroplastie și a recunoscut că este adepta injecțiilor cu botox și acid hialuronic.

„Din păcate, unele fete fac prea devreme ceea ce nu trebuie și-și modifică fața. Categoric, altfel nu se poate. Eu dacă mă uit puțin în oglindă, trebuie să-mi facă plăcere ceea ce văd, asta îmi dă o stare de bine. Te face să mergi mai departe. Mie îmi place poza, când lumea îmi cere. Știu ce înseamnă când lumina e totul. Și îi învăț ce să facă pe la evenimente. De asta Mirabela Dauer îmi și zice, când mă vede. Stai că a venit Spielberg să ne facă să arătăm bine la poză.

Nu apelez la nimic altceva, la alt tratament pentru ten. E genetic. Doar creme populare. Dar da, injecții cu acid hialuronic, atunci când trebuie. Dar să fii decent. Dacă te simți bine când te uiți în oglindă și-ți face o zi bună, atunci e ok', a declarat artista pentru sursa mai sus-menționată.

Ce trucuri de frumusețe are Maria Dragomiroiu

Când vine vorba despre îngrijirea părului și a tenului, Maria Dragomiroiu folosește doar ingrediente naturale și nu este adepta produselor cumpărate din comerț.

„Mă vopsesc singură. Îmi storc părul într-un anume fel. Mă spăl pe cap o dată pe săptămână. Dar când văd că de la oboseală, de la stres, îmi cade mai mult păr, atunci eu, înainte de a mă spăla, îmi dau cu o mască pe care o fac din cinci gălbenușuri de ou, pe care le bat așa, ca la omletă, și pun și ulei de măsline, și puțină apă, ca să nu fie cleios. Și dau pe păr. Viața părului este în rădăcină. E normal ca la orice om să cadă. Dar primăvara și toamna mai des. Iar când mai cade din diverse motive, trebuie să te reglezi emoțional. După mă spăl normal, cu șampon și cu balsam', a mai adăugat artista.

„Mă aranjez singură, la hotel'

Maria Dragomiroiu se ocupă singură de toate aprițiile scenice și spune că durează aproximativ 3 ore pentru a fi gata.

„Ca să mă aranjez, să mă îmbrac frumos pentru un spectacol, mie îmi trebuie câteva ore. Cam trei până sunt gata. Mă aranjez singură, la hotel. Doar nu avem cu noi make-up artiști. Dar e un efort plăcut și atunci nu ți-e greu. Doar că timpul nu e suficient. Nu e de ajuns să dormi, să te odihnești, pentru că iar o iei de la capăt. Dar mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt în acțiune. Și că sunt sănătoasă', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton