Ce întrebare neașteptată i-a pus Eva Măruță mamei ei, Andra, de față cu soacra artistei: „Ce vrei să zici?”

.

De curând, pe rețelele de socializare, Andra a postat un videoclip de la aniversarea soacrei sale. Întreaga familie s-a adunat la un restaurant din Capitală, iar Eva Măruță i-a adresat o întrebare neașteptată mamei sale. Întregul moment a fost filmat și a devenit viral în mediul online, replicile micuței stârnind amuzamentul părinților ei și a internauților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu de 17 ani și s-au căsătorit în anul 2008. Artista și prezentatorul TV au împreună doi copii, pe Eva și David. De ceva vreme, fiica celor doi a devenit tot mai populară în mediul online, unde obișnuiește să posteze vidideoclipuri cu fratele ei și cei doi părinți. Replicile micuței au devenit o adevărată sursă de amuzament și reușește întotdeauna să-i surprindă pe cei de față. În cadrul unei mese în familie, Eva Măruță i-a adresat o întrebare neașteptată mamei ei, Andra, de față cu soacra artistei. Iată cum a reacționat aceasta!

n10n10

Citește și: Andra a lansat o piesă omagiu pentru regretatul Dan Spătaru: „Un artist unic și o voce nemuritoare'. Cătălin Măruță apare în videoclip

Citește și: Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem…' / EXCLUSIV

Citește și: Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital din cauza unei infecții la o unghie: „M-am panicat. M-a durut că a fost pe viu'

Citește și: Emanuel, băiatul înjunghiat în Craiova, a ieșit de la Terapie Intensivă: „Conștient, evoluție favorabilă” / Ce obeicte au găsit polițiștii în geanta criminalului

Ce întrebare neașteptată i-a pus Eva Măruță mamei ei, Andra, de față cu soacra artistei

De curând, pe rețelele de socializare, s-a viralizat un videolclip ce surprinde o ieșire în oraș a familiei Măruță. Soacra Andrei și-a sărbătorit ziua de naștere, iar artista, prezentatorul TV și cei doi copii s-au reunit la un restaurant din Capitală. În cadrul acestei întâlniri, Eva Măruță i-a adresat o întrebare neașteptată mamei ei, iar reacțioa acesteia a fost pe măsură.

Eva Măruță: Mama, vreau să zic ceva! Pot?

Cătălin Măruță: Ce vrei să zici?

Eva Măruță (către Andra): Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?

Andra: Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da mama!

Cătălin Măruță: Soacra?

Eva Măruță: Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?

Cătălin Măruță: Te iubesc! Normal că mă simt!'.

Ce relație are Andra cu socrii ei

Într-un interviu mai vechi, Andra a vorbit despre relația pe care o are cu socrii ei. Artista spune că nu are probleme cu familia lui Cătălin Măruță, însă i-ar plăcea ca Eva și David să petreacă mai mult timp cu bunicii.

„Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor.

Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute. Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții', a spus Andra pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton