Ce joburi a avut Oana Moșneagu înainte să devină actriță. O perioadă a lucrat în India: „M-am întors pe minus. Eram ca un chinez într-o fabrică”

.

Oana Moșneagu, în vârstă de 33 ani, are un portofoliu bogat și a cochetat cu multe domenii până să-și descopere vocația pentru actorie. O perioadă a lucrat ca model și a avut oportunitatea să locuiască în India. Actrița spune că experiența a îmbogățit-o cultural, dar nu și financiar, căci s-a întors acasă cu datorii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Oana Moșneagu și-a făcut debutul actoricesc în 2001, când a jucat în filmul „Faimosul paparazzo’, regizat de Nicolae Mărgineanu. Au urmat alte roluri în filme și seriale de televiziune, „Vlad’, „Narcisa sălbatică’, „Aniela’ sau „Umbre’, care au consacrat-o în lumea cinematografică.

Citește și: De ce au ajuns Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapie de cuplu, la început de relație: „Uitam unul de altul. Noi am venit bușiți după toate experiențele anterioare. Nu vorbeam aceeași limbă'


Citește și: De ce a plâns Vlad Gherman la nunta cu Oana Moșneagu: „Este ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască…’ / Cum arată verighetele alese

Citește și: Loredana, sărbătorită cu fast la 54 de ani. Printre invitați au fost Dan Bittman, Ștefan Bănică și Tania Budi / Artista a arătat spectaculos într-o rochie cu spatele gol

Citește și: Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul să moară: „Te rog să mai reziști… Ai fost paradisul meu…’ / Ce mesaj sfâșietor a postat soțul ei pe Internet


Ce joburi a avut Oana Moșneagu înainte să devină actriță

Oana Moșneagu este absolventă a două facultăți, iar una dintre ele este cea de Limbi Străine. Ea și-a dorit să se înscrie la Actorie imediat după terminarea liceului, însă părinții nu au susținut-o, astfel și-a schimbat opțiunea.   

„După ce am terminat liceul, am ales facultatea de Limbi străine. Nu pentru că îmi doream foarte tare această facultate, ci pentru că, nefiindu-mi accesibilă facultatea de teatru, pentru că ai mei nu mă susțineau, eram atât de mică încât nu-mi puteam asuma drumul ăsta de una singură. Și m-am și angajat în primul an de facultate’, a povestit actrița pentru unica.ro.


Când era studentă în primul an de facultate, Oana Moșneagu s-a angajat ca hostess la țigarete. A renunțat la acest job după aproape doi ani și a început să lucreze într-o multinațională ca organizator de evenimente la băuturi alcoolice.

„Începuse să mă obsedeze ideea de a deveni actriță’

Deși avea un program solicitant, Oana Moșneagu a abosolvit prima facultate, însă nu a lucrat niciodată în domeniu. Dorința ei cea mai mare era să devină actriță și mulți ani s-a simțit neîmplinită profesional.


„În următorii ani, pentru că îmi doream actorie și a început să mă obsedeze ideea, la modul că aveam nopți în care stăteam în pat la 12 noaptea și mă uitam pe tavan, plângeam așa cu durere în suflet și eram atât de frustrată că eu mă duc să fac evenimente și mă simțeam atât de plafonată și de predispusă la nefericire toată viața și mă rugam și ziceam: „Doamne, cum să fac să fiu actriță?’.

Și mi se părea imposibil de ce? Pentru că facultatea asta de teatru e o facultate care necesită prezență aproape 100%. Și nu doar în timpul cursurilor. Ai repetiții pentru examene, pentru spectacole. Și tu, odată ce ai intrat în facultate, nu îți mai permiți să lucrezi’, a mai spus ea.


Oana Moșneagu a cochetat cu modelingul

În paralel cu jobul la multinațională, Oana Moșneagu începuse să lucreze ca model. Așa a ajuns să locuiască în India pentru câteva luni. Deși experiența a îmbogățit-o cultural, actrița s-a întors acasă cu datorii.


„Experiența a fost foarte tare. În sensul în care e o cultură atât de diferită și o climă atât de diferită, încât te îmbogățește inevitabil. Interacționezi cu oameni. Ca profesie, ca modeling, eram ca un chinez într-o fabrică. Eu de luni până vineri mă duceam să fac ședințele foto, pozam pentru niște site-uri de haine și mă schimbam de 100 de ori pe zi și mă întorceam la cazare. M-am întors pe minus. Eram datoare agenției că m-am întors după prima mea experiență de 3 luni de zile’, a mai povestit soția lui Vlad Gherman.


După cele trei luni, actrița s-a întors acasă și și-a căutat job în Capitală.

„Nu mai pozam haine indiene, pozam haine pentru site-urile românești. Adică nu am făcut partea de modeling care presupune glam și fashion și evenimente și sclipici. Nu tăticule, mă schimbam de 100 de ori pe zi și cam cu asta mă ocupam’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook