Ce legătură neștiută există, de fapt, între Liviu Vârciu și Andreea Perju: "Pentru mine este foarte frumos. În frageda mea adolescență..." / Sunt colegi într-un proiect la Antena 1 în prezent

 Calin Maria Bianca
.

Ce legătură de ani de zile există, de fapt, între Liviu Vârciu și Andreea Perju. În ultima vreme s-au tot aflat numeroase lucruri neștiute despre Liviu Vărciu, precum faptul că a cerut-o în căsătorie pe Oana Ioniță în urmă cu mai mulți ani, dar și că a fost primul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Totuși, nimeni nu se aștepta să aibă un trecut relativ comun și cu Andreea Perju. Nu, aici nu este vorba despre o relație amoroasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju a recunoscut recent că se cunoaște cu Liviu Vârciu de foarte mulți ani, chiar din „frageda ei adolescență„. Răspunsul ei a uimit pe toată lumea inițial, însă în continuare a explicat de unde îl știu, cum s-au cunoscut prima dată, dar și ce legătură neștiută este, de fapt între ei.

varciu7varciu7

Citește și: Claudia Pătrășcanu confirmă că Liviu Vârciu a fost primul ei iubit: „Tatăl meu l-a iubit foarte mult, își dorea să fim împreună pe viață”. De ce s-au despărțit

Citește și: Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu. Cum a ajuns artistul să se căsătorească anul următor cu Adelina Pestrițu: „Adelina era prietena mea foarte bună”

Citește și: Vlad Pascu a cerut arest la domiciliu, după accidentul din 2 Mai, în urma căruia a omorât doi tineri. Avocat: „Vă convine sau nu, asta e realitatea în România”/ Decizia Tribunalului Constanța

Citește și: Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie de două ori de Alexandru Mureșan, dar fără inel: „E o poveste amuzantă la mijloc. El e un tip foarte spontan și…”/ Ce spune despre cununia religioasă

Ce legătură neștiută există, de fapt, între Liviu Vârciu și Andreea Perju

Andreea Perju și Liviu Vârciu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Bravo, tată!' de la Antena 1, în prezent, acesta fiind primul proiect la care cei doi actori lucrează împreună. Cu toate acestea, Andreea Perju a declarat că îl știe de o viață' pe Liviu Vârciu. Nu, nu este vorba despre o relație la mijloc sau astfel de lucruri, ci de faptul că ea în adolescență era fan al formației L.A. și nu rata concertele trupei sale preferate.

Nu am lucrat până acum (n red: cu Liviu Vîrciu), dar eu, în adolescența mea, în frageda adolescență, am fost mare fană. L.A, îți dai seama că pentru mine acum este foarte frumos să lucrez cu un om, care, la un moment dat, mi-a fost idol. „, a declarat Andreea Perju pentru Unica.

Andreea Perju: „O puteam lua foarte ușor pe alte căi'

Andreea Perju a continuat dezvăluirile despre legătura neștiută dintre ea și Liviu Vârciu, explicând faptul că fără muzica pe care el și trupa L.A o făceau, putea ajunge să ia pe alte căi în adolescență, bineînțeles, unele greșite. Îi este și acum recunoscătoare, considerându-l unul dintre omenii care au sprijinit-o, chiar dacă o făcea în mod involuntar, pe atunci, fără a cunoaște aceste aspecte.

„Da, el știe că am fost cea mai mare fană L.A. din țară, ne și amuzăm acum. Mă duceam la concerte, am acasă niște caiete cu ei, pe care mi le-a păstrat tăticu, cu fiecare poză, orice lucru pe care îl scriau ziarele despre L.A., eu îl luam, îl decupam, îl puneam frumos în caiet și, gândindu-mă la lucrul acesta, mi-am dat seama că în perioada adolescenței când e foarte periculos și o puteam lua foarte ușor pe alte căi, faptul că eu i-am ales pe ei (n.r. – componenții trupei L.A.) m-a ajutat să îmi țin un drum foarte clar în viață și să trec peste o perioadă grea, având în vedere că nici nu o aveam pe mama, eram doar cu tatăl meu care de dimineața până noaptea era la muncă și eram destul de lăsată de izbeliște. Iată că mi-am găsit prin acești 3 oameni un drum, un sprijin.

Eram fericită că mergeam la concerte, că scriam pancarte, că îi vedeam. E important când ești adolescent și cu atât mai mult dacă ești nevoit să crești de unul singur cred că e important să găsești un echilibru într-o chestie care nu-ți creează în niciun fel vreun disconfort sau nu te pune în niciun pericol., a continuat ea.

Cum este la filmările serialului „Bravo, tată„ pentru Andreea Perju

Andreea Perju s-a bucurat nespus de mult în momentul în care a aflat că a luat castingul pentru serialul Bravo, tată!', difuzat la Antena 1, unde o interpretează pe Angelica. Fericirea a fost cu atât mai mare cu cât a aflat că are ocazia să fie pe platourile de filmare cu Liviu Vârciu, despre care a povestit că  i-a fost idol în adolescență. Totuși, nu se înțelege bine doar cu el, ci cu toți cei din jur, însă a explicat că a interacționat cel mai mult cu Cosmin Natanticu.

Cu toți. Nu am nicio problemă. Ce-i drept, cel mai mult am interacționat până în acest moment cu Natanticu, pentru că fiind fostul meu soț îți dai seama că sunt acolo ca un ghimpe în coastă. Pe Liviu îl știu de o viață.„, a mai spus Andreea Perju.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton