O mai ții minte pe Celia Petricu? Cum arată acum și ce s-a întâmplat cu ea, după ce s-a retras din televiziune, acum 17 ani / S-a căsătorit și are o fiică adolescentă

 Miniosu Alexandra
.

De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu prezentatoarea Celia Petricu, după ce s-a retras din televiziune, acum 17 ani. Fosta știristă de la TVR a ieșit din lumina reflectoarelor când era în plină glorie, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la începutul anilor 2000. Iată cum a fost surprinsă ultima dată de paparazzi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Celia Petricu a fost una dintre cele mai apreciate știriste de la TVR. Publicul a iubit-o atât pentru profesionalismul ei, cât și pentru frumusețea ei ieșită din comun. Deși avea o carieră prolifică, aceasta a decis să părăsească televiziunea și a ales să lucreze într-un domeniu complet diferit, scrie gândul.ro. Cu toate că au trecut ani buni de la retragerea ei, oamenii și-o amintesc și acum…

celia petricu 1celia petricu 1

Celia Petricu s-a născut la Iași, pe data de 25 ianuarie 1975. În prezent, aceasta are vârsta de 49 de ani. Fosta prezentatoare TV a terminat studiile liceale cu profil economic, iar mai apoi a făcut Facultatea de Drept si Relații Internaționale.

Citește și: Celia Petricu – O silueta perfecta dupa nastere

Citește și: Celia Petricu: Mai fericita ca oricand

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a renunțat la verighetă în timpul Bonfire-ul special cu ispita Eric: „Eu am venit aici rănit. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. M-a făcut de mii de ori să o urăsc…' / Val de acuzații la adresa soției lui

Citește și: Canotoarea Ionela Cozmiuc se retrage după ce a câștigat aurul la Campionatele Mondiale din Canada, la simplu vâsle. La 29 de ani, medaliata cu argint de la JO vrea să se dedice familiei

Ce mai face Celia Petricu și ce s-a întâmplat cu ea, după ce s-a retras din televiziune, acum 17 ani

Debutul ei în televiziune a avut loc în anul 1996, în calitate de reporter și prezentator de știri la TVR Internațional. Ulterior, după 1999, Celia Petricu a ajuns la TVR 1, post pentru care a prezentat cele mai importante jurnale, ani la rândul.

Celia Petricu a prezentat principalul jurnal de știri de la TVR, iar publicul de acasă o îndrăgea foarte mult. În 2007, însă, aceasta a luat o decizie neașteptată. S-a retras din televiziune după 10 ani petrecuți în domeniu. Acel moment a coincis cu venirea pe lume a fiicei sale, Karina, născută în același an în care bruneta a renunțat la faimă. Așadar, în prezent, fata ei are 17 ani.

Înainte ca familia ei să se mărească, Celia Petricu s-a căsătorit cu soțul ei, Laurențiu Ionete, în anul 2002. Aceștia au făcut atunci și cununia civilă, dar și pe cea religioasă, și au avut peste 200 de invitați la nuntă, scria Libertatea. Pe atunci, ei lucrau la posturi de televiziune diferite.

Celia Petricu s-a căsătorit și are o fiică

Nunta Celiei Petricu a avut loc la Palatul Snagov, iar nașii au fost Ileana si Radu Jeleboglu, mai scria sursa citată.

„I-am invitat la aceasta petrecere, la care vor dantui 220 de prieteni dragi, si pe Marius Tuca, Dan Negru si Mihaela Radulescu. Verighetele le-am cumparat din Spania, iar rochia de mireasa este o creatie Razvan Ciobanu'.

La scurt după ce i-a dat naștere fiicei sale, Celia Petricu ne oferea un interviu de colecție, în exclusivitate. Atunci, ea ne vorbea despre rolul de mamă, dezvăluind că are parte de ajutorul mamei și a soțului ei.

„Citeam din toate revistele de specialitate, întrebam, ascultam, plângeam, mă rugam cu lacrimi. Mama a fost cea care mi-a arătat cum trebuie să o spăl, să o schimb, să o masez, să o adorm. Laurențiu mă ajută enorm de mult în tot ceea ce fac. Mă încurajează, mă asigură ca totul este perfect, că mă descurc foarte bine', ne povestea Celia Petricu în 2007.

Ultima dată, Celia Petricu a fost surprinsă de paparazzi în anul 2013. Atunci, fosta prezentatoare de știri se afla într-un club, alături de soțul ei. Deși a trecut ceva timp de când s-a retras de pe sticlă, vedeta pare că e neschimbată și la fel de frumoasă, potrivit redactia.ro. Vezi imaginea AICI.

Sursă foto: EVZ, Arhivă VIVA!, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton