Ce face și cu ce se ocupă Cristian Georgescu, la 4 ani de la divorțul de Anca Țurcașiu. Împarte o nouă pasiune alături de logodnica lui: "Am zis să le fac acum la tinerețe"

 Dumba Gabriela
.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu 4 ani, după 22 de ani de căsnicie și fiecare dintre ei și-a refăcut viața, între timp. Și dacă medicul a întâlnit destul de repede o femeie pe care a și cerut-o de soție, cântăreața abia în vara aceasta a recunoscut că trăiește o nouă poveste de dragoste. Cristian Georgescu și logodnica sa sunt uniți, printre altele, și de o mare pasiune comună, călătoriile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu s-au căsătorit în 1998, după ce s-au cunoscut în America, prin intervenția regretatei Stela Popescu. În anul 2020, au decis să pună punct mariajului, iar doi ani mai târziu, medicul deja se logodea cu o altă femeie care seamănă leit cu fosta lui soție.

anca-turcasiu-10anca-turcasiu-10

Ce mai face Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a trăit o lungă perioadă în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și cunoscut-o pe cântăreață, aflată peste Ocean într-un turneu. Stela Popescu le-a făcut cunoștință și au fost fericiți timp de 22 de ani.

Cristian Georgescu lucrează ca medic stomatolog și are o carieră de succes în România, fără să regrete o secundă că s-a întors din America.

În State, ajunsesem la vârful carierei și m-am plictisit. Urma să ajung assistant general manager și asta însemna foarte, foarte mult. Am zis că trebuie să fac o schimbare. Ori plec pe Coasta de Est, în New York, pentru că eu am stat în California, ori plec în țară și fac o facultate. (…) Când m-am întors în țară am zis că fac Stomatologie', a declarat Cristian Georgescu, la Știrile Antena Stars.

În anul 2022, Cristian Georgescu și-a cerut iubita în căsătorie și sunt uniți de pasiunea comună pentru călătorii. „Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa. Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni.

Anul trecut am făcut Japonia o lună și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas. Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost. Am zis să le fac acum la tinerețe pe cele la distanță și vedem mai târziu', a spus Cristian Georgescu.

Citește și: De ce s-a mutat Anamaria Ferentz, de fapt, în America: „Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. Nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Denisa Tănase și Cătălin Cazacu: s-au cunoscut după divorțul artistei de primul soț și au fost împreună aproape un an / Cum se înțeleg astăzi: „Eu sunt aici, ea e milionară. N-am avut…’

Citește și: Dezvăluiri neștiute despre începutul relației dintre Monica și Irinel Columbeanu. Mihai Albu: „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o în lume’

De ce au divorțat Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu după 22 de ani

Anca Țurcașiu anunța, în anul 2020, pe rețelele de socializare că divorțează de soțul ei, spre surprinderea tuturor.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! 

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!', scria Anca Țurcașiu, în 2020, pe rețelele sociale, când a anunțat despărțirea de tatăl fiului ei.

Povestea lor de dragoste a fost ruptă din filme. Anca Țurcașiu se afla în turneu cu Stela Popescu, Cristian Georgescu locuia în America și o știa bine pe regretata actriță.

Ne-am indragostit nebuneste, dupa patru zile de iubire torida la Los Angeles, ne-am scris vreo doua luni scrisori de iubire, iar el s-a hotarat sa vina aici….Cristi e un tip foarte tanar in toate, foarte expansiv, danseaza, traieste din plin, se bucura pe fata de orice. Vine acasa, da muzica la maximum… Iar eu, de unde pana sa-l cunosc nu ieseam in nici o discoteca, acum particip cu bucurie la toate distractiile, chiar imi place. Profitam de fiecare zi, de fiecare clipa ca sa ne facem viata un pic mai frumoasa'., spunea Anca Țurcașiu în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton