Ce mai face acum Horia Vârlan, bucătarul de la "Cireașa de pe tort". A jucat într-un film după retragerea din televiziune: „Nu mai sunt pe gustul producătorilor”

.

Horia Vârlan a devenit cunoscut datorită emisiunii „Cireașa de tort', de la Prima TV. Zeci de vedete au gătit sub atenta supraveghere a acestuia, încercând să treacă testul priceperii în bucătărie. De câțiva ani, simpaticul bucătar s-a retras din lumina reflectoarelor, dedicându-se propriilor afaceri. Anul trecut, a debutat în cinema, având un rol secundar în filmul „Dragoste pe muchie de cuțit'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Cu ani în urmă, emisiunea „Cireașa de pe tort’, de la Prima TV, se poziționa în topul audiențelor. Vedetele din România își dădeau examenul în gastronomie și încercau să-l impresioneze pe maestrul bucătar Horia Vârlan cu priceperea lor în arta culinară. Comentariile sale acide și pline de umor făceau, la vremea respectivă, deliciul telespectatorilor. Andreea Mantea, Oana Roman, Loredana Chivu sau Andreea Tonciu sunt doar o parte dintre vedetele care au gătit supravegheate de ochii vigilenți ai acestuia.


Citește și: Horia Varlan spune ce ar gati vedetelor

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Keo: au fost împreună 8 ani, și-au construit o vilă impunătoare și aveau planuri de căsătorie / Despărțirea s-a lăsat cu un scandal mediatic: „El mă înșela de un an. Am văzut pozele cu…’

Citește și: Mihai Albu i-a înapoiat fostului socru un cadou primit acum 18 ani: „Sper că gestul va aduce liniște’


Citește și: Bianca Giurcă și Patrick de la Casa iubirii s-au sărutat în emisiune: „Mă simt îndrăgostit, îmi place să o privesc!’

Ce mai face și cu ce se ocupă Horia Vârlan, bucătarul de la „Cireașa de pe tort’

De câțiva ani, Horia Vârlan s-a retras de pe micul ecran, dedicându-se afacerilor sale. Contractul cu Prima TV l-a încheiat pentru că nu îi mai conveneau condițiile, iar alte oferte nu s-au mai ivit la orizont. Deși mulți telespectatori l-ar vrea înapoi în televiziune, maestrul crede că nu mai este „pe gustul’ producătorilor.


„S-a terminat cu televiziunea, n-am mai făcut nimic cu Prima TV pentru că nu mi-a mai convenit combinația și anturajul. În rest, nu m-a mai solicitat nimeni, probabil vor alt gen de specialiști. Mi-au zis foarte mulți telespectatori, foarte des, dar bag seama că nu mai sunt pe gustul producătorilor de emisiuni. Probabil că se caută altceva. (…) Mi-am schimbat activitățile, tot cu bucătăria, dar am un atelier gastronomic, unde fac mâncare și acum sunt la serviciu, și fac preparate pentru evenimente, pentru alții’, a spus bucătarul, în 2023, pentru Click!.


Horia Vârlan predă cursuri de gastronomie

Odată retras din televiziune, simpaticul bucătar s-a dedicat complet afacerilor sale – o firmă de consultanță în domeniul HoReCa și alta de catering. În paralel, Horia Vârlan predă cursuri de gastronomie la un liceu din Brănești, comuna în care locuiește.

„Din toamna anului trecut am început să predau la liceul tehnologic Cezar Nicolau din comună Brănești, unde locuiesc. Predau partea asta de gastronomie, de bucătărie. Mai am firma mea de consultanță, de catering, pe care o am de 20 de ani, vând mâncare. Am și site și pagină de Facebook, unde mă puteți găsi și puteți comanda. În fiecare zi facem meniuri speciale, de evenimente, meniul zilei, avem câteva firme aici și le trebuie și lor câte 100 de preparate zilnic’, ne-a povestit maestrul Horia.


Horia Vârlan a debutat în cinema

Anul trecut, Horia Vârlan și-a făcut debutul în cinema, având un rol secundar în filmul „Dragoste pe muchie de cuțit’. Bucătarul a petrecut doar o zi pe platoul de filmare, însă s-a arătat încântat de experiență și de atmosfera creată de echipa de producție.


„Am avut un rol mic, cu doar o zi de filmare, de fapt câteva ore. Eu şi Alin (Panc – producătorul filmului, n.r.) ne cunoaştem de multă vreme şi am făcut multe evenimente împreună. Acum mulţi ani a venit şi el la mine în emisiune. Aşa că m-am bucurat să fiu parte din acest proiect. (…)

Am filmat mai mult cu actorii care interpretează în film rolurile principale ale îndrăgostiţilor (Ada Galeş şi Răzvan Bănică, n.r.). Rolul meu este al unui specialist, dar nu joc propriul rol. (…) Deşi sunt la primul meu rol într-un film, atmosfera de la filmări nu mi-a fost deloc străină. Era agitaţie mare, pentru că toţi erau foarte implicaţi în ceea ce făceau’, a declarat maestrul bucătar, în 2023, potrivit paginademedia.ro.

Sursa foto: Facebook