Ce face și cum arată văduva lui Marin Moraru: "Nu vreau să râdă lumea de mine, dar încă îl mai visez. Nu-mi amintesc să-mi spună ceva sau mai știu eu ce nebunii, cum am mai citit". Au trecut 7 ani de la decesul actorului

 Ifrim Georgiana
.

Ce mai face și cum arată văduva lui Marin Moraru. Lucia Popescu Moraru a rămas văduvă în urmă cu 7 ani, atunci când Marin Moraru s-a stins din viață. Îndrăgitul actor a decedat la vârsta de 79 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare. Iată ce face astăzi văduva lui Marin Moraru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marin Moraru și soția lui, Lucia Popescu Moraru, s-au iubit vreme de 52 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1964, iar după numai câteva întâlniri, a avut loc cererea în căsătorie. Nunta a avut loc într-o zi de 24 februarie, pe vremea când Lucia era elevă la liceu. Pe 21 august 2016, Marin Moraru s-a stins din viață, la 79 de ani, la spitalul Elias din Capitală, unde era internat de mai multe zile. Soția lui, Lucia Popescu Moraru, a suferit enorm și recunoaște că încă îl visează, lucru care o ajută să se resemneze cu pierderea lui.

ma11ma11

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Marin Moraru și soția lui. S-au căsătorit pe 29 februarie și au avut un mariaj de 52 de ani

Citește și: Denis Ștefan, mărturisiri despre regretații Marin Moraru și Gheorghe Dinică, din „Inimă de Țigan': „Aș da ani din viață să mai pot juca cu ei'

Citește și: Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, nu mai poate scăpa de închisoare cu executare. Tânărul va fi judecat sub incidența legii Anastasia

Citește și: Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 11 luni. Liam a făcut primii pași și seamănă leit cu tatăl său

Ce mai face și cum arată văduva lui Marin Moraru

La 7 ani de la decesul lui Marin Moraru, soția lui spune că încă îl visează și îi simte prezența, iar aceste momente o ajută să se împace cu despărțirea de regretatul actor. Lucia Popescu Moraru este unul dintre numele cele mai importante ale Radiodifuziunii Române și s-a retras din activitate după o carieră de peste 40 de ani.

„Nu vreau să râdă lumea de mine, dar încă îl mai visez. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite. Doar îl visez. Nu-mi amintesc să-mi spună ceva sau mai știu eu ce nebunii, cum am mai citit sau aflat prin diverse părți. Alteori mi se întâmplă să-l simt prezent lângă mine. Doar o prezență foarte plăcută, așa cum știa el să se facă simțit. Atât și nimic mai mult! Dar tocmai acest lucru m-a făcut, cel mai probabil, să pot să depășesc despărțirea de el', a spus soția lui Marian Moraru, potrivit cancan.ro.

Lucia Popescu Moraru, despre prietenia dintre Marin Moraru și Gheorghe Dinică

În urmă cu ceva timp, Lucia Popescu Moraru vorbea despre prietenia dintre Marin Moraru și Gheorghe Dinică. Realizatorul de radio spune că regretatul ei soț a fost profund marcat după decesul prietenului său, pe 10 noiembrie 2009, având în vedere că se cunoșteau din perioada adolescenței și îi lega o relație de șase decenii.

„Gheorghe Dinică a fost de departe prietenul lui cel mai bun. Asta chiar dacă Marin al meu a legat cu multă lume amiciții deosebite. Dar în cazul lor a contat enorm faptul că au fost colegi de clasă și că se cunoșteau de la 16 ani.

Gândiți-vă, aproape șase decenii petrecute împreună, și pe scenă și în film, dar și în viața de zi cu zi! (…) L-a afectat foarte tare! Aveau un fel al lor de a-și vorbi și de a glumi, unic. El îi spunea Gigi, el, Marinuș sau Marin', a declarat Lucia Popescu Moraru, potrivit sursei citate mai sus.

Lucia Moraru i-a făcut un bust lui Marin Moraru

În urmă cu câțiva ani, Lucia Moraru i-a făcut un bust lui Marin Moraru, din banii obținuți din vânzarea mașinii personale. Văduva îndrăgitului actor intenționa să-l depună la Teatrul Național din București, însă s-a lovit de refuzul instituției.

„Am vândut mașina pentru a-i face un bust, așa cum merită un mare artist cum a fost Marin Moraru. Mi-am dorit ca acestuia să i se găsească un loc la Teatrul Național din București, pentru că majoritatea pieselor le-a jucat acolo. A mai jucat la Teatrul de Comedie, la Lucia Sturdza Bulandra, dar cel mai mult la TNB a jucat. Mi-aduc aminte că Take, Ianke și Cadîr (în care Marin Moraru a jucat cu Gheorghe Dinică și cu Radu Beligan – n.r.) a fost unul din cele mai mari succese și a salvat instituția, s-a jucat timp de 10 ani, până și în zilele de luni.

Directorul instituției, Ion Caramitru, a zis că e de acord să amplaseze bustul, dar designerul noului teatru, o doamnă, mi-a zis că nu. Că nu se poate cu actorii care au trăit odată cu noi, ci doar cu cei din anii ʼ50-ʼ60. Am întrebat dacă au busturi ai actorilor din acea perioadă și mi-a zis că nu. Am ajuns cu jalba până la Ministerul Culturii, mi-au promis că se va rezolva. Am făcut efortul acesta pentru a amplasa bustul într-o instituție, într-un loc public, nu la cimitir', a spus v[duva marelui actor, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton