Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață, la micul-dejun: „Aceste lucruri îmi ajută creierul, nu conțin nimic dulce”

 Miniosu Alexandra
.

Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață, la micul-dejun. Andreea Raicu arată senzațional la 46 de ani. Vedeta se mândrește atât cu un ten impecabil, cât și cu o siluetă suplă, ca trasă prin inel. Așadar, nu e de mirare că multe doamne și domnișoare sunt interesate de dieta ei. Unul dintre secretele ei e că la prima masă nu consumă nimic dulce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață, la micul-dejun. Andreea Raicu continuă să-și mențină silueta de model chiar și la 46 de ani. De multă vreme, vedeta a adoptat un stil de viață sănătos, căci are grijă ce mănâncă și face sport constant. Acum ceva timp, ea le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare ce alimente consumă la prima masă a zilei, detaliu ce face parte din dieta ei.

andreea-raicu-1andreea-raicu-1

Andreea Raicu are o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, vedeta se laudă cu aproape 600 de mii de urmăritori. Vedeta e foarte activă și le împărtășește acestora imagini cu ea și experiențele ei din viața de zi cu zi. Totodată, îi ține la curent și cu stilul ei de viață sănătos, dezvăluindu-le câteva dintre trucurile siluetei sale.

Citește și: Cum arată Andreea Raicu în costum de baie, la 46 de ani. Ipostaze incendiare cu vedeta, în Grecia: „Am meditat și am mâncat sănătos și gustos”

Citește și: Ce mănâncă Andreea Raicu în timpul vacanțelor și ce reguli respectă cu strictețe: „Dieta nu există în vacanță, dar…'

Citește și: Cu ce se ocupă acum Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion. A absolvit facultatea de psihologie anul ăsta și și-a deschis cabinet medical

Citește și: „Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp. Era tot mai ramolit, mergea într-o demență'. Prietenul lui Irinel Columbeanu, declarații tulburătoare după ce l-a vizitat la azil

Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață, la micul-dejun

La fel a făcut și recent, când Andreea Raicu le-a povestit internauților ce mănâncă în fiecare dimineață. Conform spuselor ei, vedeta nu mai mănâncă mic dejun care să conțină nimic dulce. Aceasta obișnuiește să-și înceapă ziua cu câte un ou fiert și pâine fără gluten, alături de alte ingrediente sănătoase care, spune ea, îi ajută creierul.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați', a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu a renunțat la carne

În urmă cu mulți ani, Andreea Raicu a renunțat la carne. Vedeta a mărturisit că nu și-a propus să facă asta și că decizia a luat-o pe parcurs, atunci când și-a dat seama că nu mai simte nevoia să mănânce produse pe bază animală pentru a avea o stare bună de spirit.

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult.

Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă.

Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu-mi prietește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație. Cine vrea să-și petreacă vacanță umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu', explica Andreea Raicu, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton