Ce mănâncă Andreea Raicu în timpul vacanțelor și ce reguli respectă cu strictețe: „Dieta nu există în vacanță, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

La 46 de ani, Andreea Raicu este într-o formă fizică de invidiat, asta deoarece acordă o atenție sporită alimentației și sportului. Zilele acestea, fosta prezentatoare TV se află în Grecia, acolo unde se bucură de un sejur relaxant, mâncare bună și meditații pe plajă. Pe contul ei de Instagram, Andreea Raicu a vorbit despre dieta pe care o adoptă în timpul vacanțelor, susținând că încearcă să păstreze echilibrul care o caracterizează. Iată ce mănăncă Andreea Raicu într-o zi de vacanță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Andreea Raicu a fost dintotdeauna una dintre cele mai admirate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. La 46 de ani, vedeta se mândrește cu o siluetă suplă, căci este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat. Dieta fostei prezentatoare TV este destul de strictă, căci rareori consumă carne și a exclus complet lactatele, zahărul și alimentele care conțin gluten. Chiar și atunci când pleacă în vacanță, Andreea Raicu nu se abate de la regimul echilibrat și sănătos, însă are grijă să-și răsfețe papilele gustative.

ai9-1ai9-1

Citește și: Ce relație a fost, de fapt, între Virgil Ianțu și Andreea Raicu. Au format sau nu un cuplu? „Da, exista o chimie”

Citește și: Andreea Raicu, blocată ore în șir într-un aeroport din Italia, din cauza unui zbor întârziat WizzAir: „Când am ajuns la avion am fost întorși la aeroport, din nou. Ni s-au dat bagajele înapoi'

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: 'Am rămas inconștient, am fost amenințat că…'

Citește și: Dorina Florea, de la TVR 1, a născut o fetiță: „O minune care ne-a schimbat complet viețile”

Ce mănâncă Andreea Raicu în timpul vacanțelor, pentru a-și menține greutatea

Aflată în Grecia, Andreea Raicu a mărturisit, pe rețelele de socializare, că nu se abate de la regulile care îi caracterizează dieta echilibrată și sănătoasă. Vedeta a spus ce mănăncă într-o zi, ținând să precizeze că își satisface, ocazional, poftele, însă are grijă să facă totul cu moderație.

„Ce mănânc într-o zi – ediția de vacanță! Dieta nu există în vacanță, dar echilibrul și starea de bine ar trebui să primeze oricând.

De aceea, oriunde m-aș duce și oricâte tentații aș avea în față, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:

1.  La mic dejun trebuie să am curcubeu  în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale și nuci) și-mi iau energie și vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscină aș da.

2.  La prânz mă joc cu mai multe opțiuni: ceviche, salată mare cu de toate, fructe de mare pe grătar…depinde ce-mi face cu ochiul.

3.  Cina ar trebui să fie cea mai light pentru că somnul de vacanță e atât de dulce și nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru a digera mese grele.

Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu îmi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să îmi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu îmi priește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație.

Cine vrea să își petreacă vacanța umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu!',  a povestit Andreea Raicu despre ceea ce mănâncă și îi oferă o stare de bine.

Andreea Raicu a plecat în vacanță în Grecia

Zilele acestea, Andreea Raicu se află pe litoralul grecesc, acolo unde își încarcă bateriile și se pregătește pentru viitoarele proiecte profesionale. Pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV a publicat mai multe fotografii din timpului sejurului, astfel că urmăritorii ei au avut ocazia să vadă locurile superbe pe care le-a vizitat.

„Unii oameni pot să primească un câmp întreg de trandafiri și ei văd doar spinii. Alții pot să primească o singură buruiană și ei vad frumusețea florii de câmp. Percepția este fundamentul recunoștinței. Și recunoștinta este fundamentul fericirii.

N-o spun eu, ci o spun studiile care au demonstrat că atunci când simți și exprimi recunoștința, creierul tau se inundă cu dopamină (hormonul fericirii).

Pentru vacanța asta minunată, chiar dacă aproape s-a încheiat. Voi păstra în inima ce am trăit aici și mă voi hrăni multă vreme cu energia și calmul acestui loc minunat', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton