Ce mari și frumoase au crescut gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Indira și Rania au 4 ani

 Ifrim Georgiana
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună trei copii, băiețelul Milan și gemenele Rania și Indira. Cei doi părinți sunt destul de discreți când vine vorba de viața de familie și rareori își expun copiii pe rețelele de socializare. De curând, însă, fostul model a publicat câteva imagini cu micuțele și nu este niciun dubiu că au moștenit frumusețea mamei lor. Iată cum arată Indira și Rania, la 4 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de ani buni și sunt căsătoriți din anul 2018. În vara lui 2016, fostul model a devenit mamă pentru prima oară, atunci când l-a adus pe lume pe Milan. Trei ani mai târziu, familia lor s-a extins cu încă doi membri, Rania și Indira, care sunt gemene. Soția lui Cristi Borcea a recunoscut că a apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne înscărcinată cu micuțele. De când a devenit mamă, Valentina Pelinel s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie, evitând să expună copiii în mediul online. Totuși, in imaginile recente, se poate observa că gemenele cresc frumos și seamănă din ce în ce mai mult cu mama lor.

369971911_1483797245714685_6955155674278330689_n369971911_1483797245714685_6955155674278330689_n

Citește și: Nasrin Ameri și-a botezat băiețelul! Cum s-au îmbrăcat nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „Să ne trăiești, Nicholas!”

Citește și: Valentina Pelinel, imagini de colecție cu gemenele ei și ale lui Cristi Borcea. Fetițele au moștenit frumusețea mamei lor

Citește și: Simona Gherghe își duce copiii la școli private: „Sunt foarte multe lucruri care nu ne plac la sistemul de învățământ de stat”

Citește și: O elevă premiantă din Vaslui și-a omorât copilul nou-născut și l-a aruncat în haznaua din curte: 'Suntem șocați. Provine dintr-o familie bună…' / Și-a mințit părinții că este virgină

Ce mari și frumoase au crescut gemenele lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu destul de discret, motiv pentru care evită să publice imagini cu copiii lor. Într-o postare recentă, fostul model le-a surprins la cumpărături pe gemenele Indira și Rania, care au crescut și sunt copia fidelă a mamei lor. Micuțele au moștenit părul blond al Valentinei Pelinel și sunt absolut aborabile, după cum se observă în fotografii.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese', povestea Valentina Pelinel, citată de o publicație online.

„Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati'

Valentina Pelinel este o mamă extrem de dedicată și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cei trei copii. Gemenele ei și ale lui Cristi Borcea cresc frumos și au personalități destul de diferite, căci Rania e mai atașată de mama ei, în timp ce Indira vrea să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

„Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede.

Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel', declara Valentina Pelinel despre ele, la aniversarea lor de 4 ani de anul acesta, scrie demamici.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton