Ce mari și frumoase au crescut fiicele lui Cristi și ale Adelinei Chivu. Natalia și Anastasia parcă sunt gemene

.

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai sudate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii, pe Natalia, în vârstă de 14 ani, și Anastasia, în vârstă de 12 ani. În ciuda diferenței de vârstă, fiicele lor seamănă izbitor și au crescut frumos, după cum se poate observa în imaginile din mediul online. Iată cele mai recente fotografii cu familia lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Alături de cele două fiice ale lor, Adelina și Cristi Chivu au o familie frumoasă și împlinită. De ani buni, aceștia s-au stabilit în Italia, fotbalistul fiind antrenor al echipei Inter Milano Primavera, unde are contract până în 2024. Cei doi părinți sunt destul de activi în mediul online, unde obișnuiesc să posteze imagini din vacanțe și cu fetițele rezultate din rodul iubirii lor. Anastasia și Natalia au crescut frumos și seamănă atât de bine, încât ai zice că sunt gemene, deși între ele există o diferență de vârstă de 2 ani.


Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg…'

Citește și: Cum au decurs primele întâlniri dintre Adelina și Cristi Chivu: „A leșinat. Ne mai certăm, dar…’

Citește și: Nicola a vrut să o ajute pe mireasa lui Mihai Alexandru, fostul ei soț, să își găsească rochia potrivită: „Ea n-a fost invitată la nuntă, dar…'. Motivul incredibil pentru care Alina a renunțat la aruncarea buchetului / EXCLUSIV


Citește și: Oana Roman susține că a fost controlată și manipulată de Marius Elisei: „Acestea sunt consecințele…'

Ce mari și frumoase au crescut fiicele lui Cristi Chivu

Adelina și Cristi Chivu sunt doi părinți dedicați și se mândresc cu cele două fiice ale lor. Fosta prezentatoare de știri sportive este destul de activă în mediul online și obișnuiește să posteze fotografii cu Anastasia și Natalia, care s-au transformat în adevărate domnișoare și seamănă izbitor. Adolescentele sunt deosebit de frumoase, au ochii căprui și părul lung, iar imaginile te-ar putea face să crezi că sunt gemene.


„Eu am două fete la extreme din toate punctele de vedere, nu doar cu tehnologia – una e foarte cuminte, tăcută, spre tocilară (râde), nu mi-a făcut niciodată nicio problemă, nu am primit niciun mail de la şcoală. Ea deocamdată nu ştie ce ar vrea să se facă, dar îmi pune tot felul de întrebări, ca să înţeleagă meseriile. I-a plăcut deocamdată ideea de a fi medic. Dar nu se aruncă foarte uşor în declaraţii.

Cea mică, în schimb, de când s-a născut a fost trouble maker, agitată. Acum ea vrea să se facă actriţă, exersează să plângă la comandă, îi place mult să se îmbrace frumos, e super-sociabilă, cu toată lumea se împrieteneşte în 5 minute’, a povestit Adelina Chivu.


Cum se înțeleg Adelina și Cristi Chivu, după 15 ani de căsnicie

Adelina și Cristi Chivu au devenit soț și soție în vara anului 2008. Odată cu trecerea anilor, cei doi au rămas la fel de uniți și nu s-au schimbat mai deloc, deși recunosc că au mai existat certuri și momente dificile în concubinajul lor, care nu au făcut decât să-i maturizeze emoțional.


„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă.

Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar…Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci.

Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul’, a povestit Adelina Chivu, în emisiunea de la Pro TV.

Sursa foto: Facebook