Ce mari și frumoase sunt fiicele lui Pavel Bartoș! "Grădiniță, școală generală și liceu"

 Oana Pantazi
.

Pavel Bartoș a fost de trei ori emoționat ieri, odată cu începerea anului școlar, deoarece toate cele trei fiice ale sale au început cursurile. Iată ce mari și frumoase au crescut!

Pavel Bartoș (44) are cu ce se mândri, chiar dacă, acasă, se află în totală minoritate – are trei fete una și una și cu soția patru! Peste câțiva ani, ca să parafrazăm titlul unei povești celebre, actorul va deveni… socrul cu trei gineri, dar până atunci mai e ceva vreme. Deocamdată, cele trei fiice ale sale și ale Ancăi, soția sa, trebuie să-și definitiveze studiile.

Ieri, actorul le-a făcut cunoștință fanilor săi de pe contul de socializare cu Eva, Rita și Sofia, prin intermediul unei fotografii emoționante, făcută în prima zi de școală, în dreptul căreia a scris „Grădiniță, școală generală și liceu”. Cu siguranță, pentru Pavel Bartoș și pentru soția lui nu este ușor, dat fiind că fetițele, niște adevărate domnișoare, toate blonde și frumoase, sunt în trei etape școlare diferite.

Pentru Pavel Bartoș primează familia

Deși este extrem de ocupat cu filmările la Vocea României și Românii au talent, prezentatorul nu-și neglijează familia, soția și fiicele sale fiind cele mai importante pentru el:

„În ultimii doi, trei ani, am început, totuși, să am din ce în ce mai mult timp liber. Cumva, îmi pot aranja timpul acum. Ca să-ți spun sincer, anul ăsta a fost prima dată când am avut concediu o lună și jumătate. Eu nu am avut niciodată atâta vacanță, aveam maximum șapte, opt zile. Ei, anul acesta, vreme de trei săptămâni, am vizitat un loc, următoarea săptămână alt loc, chiar a fost incredibil. Din acest motiv, de exemplu, eu nu prezint evenimente și aleg să nu am activități de Revelion și de Crăciun sau în preajma acestor sărbători. Din 22 decembrie până în 5 ianuarie, eu sunt al familiei”, a declarat Pavel Bartoș întrun interviu VIVA!.

Foto: Instagram

Pavel Bartoș, alături de cele trei fiice ale sale, Eva, Rita și Sofia, la începerea școlii, acum un an!Pavel Bartoș, alături de cele trei fiice ale sale, Eva, Rita și Sofia, la începerea școlii, acum un an!

Vezi si structura an scolar 2019-2020 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton