Ce meniu a stabilit Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria: „Am ales...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce meniu a stabilit Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria. La sfârșitul acestei luni, Andreea Antonescu își va boteza fiica cea mică, pe Venice Victoria, născută pe 19 decembrie 2022. Artista a ales deja restaurantul în care va avea loc evenimentul și s-a ocupat singură de toate detaliile, susținând că este perfecționistă din fire. Acum, cântăreața a vorbit despre meniul ales pentru acest creștinarea fiicei ei, o îmbinare de preparare tradiționale și sofisticate. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce meniu a stabilit Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria. Pe 19 decembrie 2022, Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut-o pe Venice Victoria. La scurt timp, artista a anunțat despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl fiicei sale, susținându-și decizia printr-o nepotrivire de caracter. În această perioadă, Andreea Antonescu se ocupă de organizarea botezului lui Venice Victoria, eveniment care se va desfășura pe 24 iunie. Artista s-a declarat o fire meticuloasă, așa că nu a lăsat să-i scape niciun detaliu legat de desfășurarea evenimentului.

an10-1an10-1

Citește și: Andreea Antonescu și-a schimbat planurile cu privire la botezul fiicei sale: „Pe ultima sută de metri, nu cred că…”

Citește și: Andreea Antonescu a stabilit data și locația pentru botezul fiicei sale mici: „Un cadru de poveste, cu un decor spectaculos. Mi-am dorit foarte mult ca…'

Citește și: Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican, înainte de nuntă: „Eu mai bine le fac pe față. Nu sunt genul care se ascunde'

Citește și: Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Ce mesaj i-a transmis artista medicului care a asistat-o la naștere: „Aveam emoții amândouă. După anestezie…'

Ce meniu a ales Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria

Când vine vorba despre meniul pentru botezul fiicei sale, Andreea Antonescu a optat pentru un mixt de preparate tradiționale și de fine dining. Tortul de la petrecerea lui Venice Victoria va avea aromă de fistic, fiind una dintre preferințele artistei. Cântăreața spune că a fost încântată de sugestiile de preparate de pe meniul restaurantului, așa că nu a simțit nevoia să facă prea multe modificări în acest sens.

„Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima', a povestit Andreea Antonescu.

„Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă'

Imediat după ce s-a întors din America, Andreea Antonescu a început să pună la punct detaliile pentru botezul fiicei ei. Evenimentul se va desfășura pe 24 iunie, într-un local din apropierea Pădurii Snagov. Artista și-a dorit s-o aibă alături și pe Sienna, fiica ei cea mare, care va veni în România pentru un astfel de eveniment.

„Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă pentru că așa este normal și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată. Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna o va boteza și pe Venice Victoria', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton