Georgiana Lobonț, după ce a pierdut sarcina: ”Nu sunt supărată deloc. Viața merge mai departe. Așa a fost să fie, trebuie să...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce mesaj a postat Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Georgiana Lobonț radia de fericire și dădea marea veste, aceea că este însărcinată. Visul frumos de a deveni mamă pentru a treia oară s-a spulberat la scurt timp, asta fiindcă medicii i-au spus că sarcina s-a oprit din evoluție. Nu a putut să ascundă acest lucru de fanii ei, așa că a dezvăluit tot adevărul. Iată cum se simte acum, dar și ce mesaj a postat după ce a dat anunțul trist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț a ales să treacă peste acest episod din viața ei deloc plăcut, mai ușor decât oricine se aștepta. Artista nu vrea să își arate durere în spațiul public și susține că așa au fost planurile lui Dumnezeu pentru ea, explicând că are încredere în ceea ce o să urmeze. Totuși, mesajul postat la doar câteva ore după ce a pierdut sarcina a uimit pe toată lumea.

lobont7-1lobont7-1

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Anunțul dureros al artistei: „Am avut o stare de șoc. Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul'

Citește și: Ce nume a ales Georgiana Lobonț pentru cel de-al treilea copil: „Dacă o să fie băiat…”

Citește și: Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună: „Am beneficiat de…”

Citește și: Theo Rose, imagine rară cu fiul ei și al lui Anghel Damian. Cum l-a fotografiat pe Sasha

Ce mesaj a postat Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina

Georgiana Lobonț s-a afișat în fața fanilor din mediul online cu zâmbetul pe buze și le-a dezvăluit că nu este supărată deloc, ci doar a avut preț de câteva ore o stare apăsătoare pentru ceea ce s-a întâmplat. Artista a spus că aceste lucruri nu țin de ea sau de puterea ei, astfel că alege să uite episodul trist și să fie recunoscătoare pentru tot ceea ce are, mai concret pentru că are o carieră frumoasă și o familie demnă de invidiat alături de Rareș Ciciovan.

Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele. Să știți că nu sunt suparata deloc. Atunci am avut o stare mai apăsătoare, pentru că nu este placut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul. Dar viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși. Avem și fetiță și băiețel, deci înseamnă ca suntem binecuvântați de Dumnezeu. Și familiile noastre sunt sănătoase, avem tot ce ne dorim. Vă am pe voi, cei care ne apreciați și îmi ascultați muzica. Am o carieră frumoasă și fac tot ceea ce îmi place. Așa a fost să fie și trebuie sa tratăm lucrurile ca atare', a afirmat Georgiana Lobonț pe InstaStory.

Georgiana Lobonț: „După nori vine soarele întotdeauna'

Georgiana Lobonț le-a explicat fanilor săi că de-a lungul anilor a trecut prin multe încercări alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, astfel că a învățat numeroase lecții. Cea mai de preț este însă aceea că după orice moment trist urmează fericire, așa că acum este optimistă și speră că o să aibă parte de zile bune în viitorul apropiat.

De când trăiesc și mai ales de când sunt lângă Rareș și am trecut prin foarte multe împreună, am învățat întotdeauna că toate încercările și toate greutățile prin care am trecut au fost cumpene ca să ajungem în locurile care ne-au dat soare și care ne-au dat roade. Înseamnă că după nori vine soarele întotdeauna. De ce să stai să plângi sau să fii supărat, să te necăjești? Nu avem de ce. Viața e frumoasă și trebuie să o trăim, să ne bucurăm de fiecare clipă, de faptul că ne trezim dimineața. Eu îmi continui ritmul. Viața merge mai departe'', a continuat Georgiana Lobonț.

Cum a dat Georgiana Lobonț vestea că a pierdut sarcina

Georgiana Lobonț își dorea foarte mult să devină mamă pentru a treia oară, explicând atunci când a dat vestea că este însărcinată, faptul că este un copil dorit și mult așteptat. Artista nu doar că și-a anunțat fanii despre sarcină pe atunci, ci a și stabilit nașii, dar și numele copilului. Ba mai mult, a calculat și perioada în care urma să nască, astfel că își anulase turneul din America. Totuși, vestea tristă a venit de la medic chiar atunci când filma cum îi bate inimioare pentru a-i trimite soțului ei.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat… sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată…Nu m-am gândit niciodată că p să trec prin așa ceva„, a fost mesajul pe care l-a transmis Georgiana Lobonț fanilor din mediul online, după ce a aflat că a pierdut sarcina.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton