Ce mesaj a postat Iulia Albu, după eliminarea de la America Express: „Nu am plâns, nu am clacat”. Atac subtil la adresa concurenților rămași

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au fost eliminați de la „America Express – Drumul Soarelui', chiar înainte de etapa semifinală. Pe contul de Instagram, criticul de modă a postat un mesaj referitor la plecarea din show-ul de aventură, precizând că nu a plâns și nu a clacat. Textul i-a vizat și pe ceilalți concurenți ai emisiunii, despre care a spus că nu sunt „eroi naționali'. Iată reacția Iuliei Albu după eliminarea de la „America Express'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike au format una dintre echipele din acest sezon al emisiunii „America Express'. Cei doi au avut un parcurs anevios, pe fondul conflictelor și tensiunilor dintre ei, astfel că au fost eliminați înainte de etapa semifinală. Echipele rămase în competiție sunt Romică și Cătălin Țociu, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Alexia și Aris Eram, Vlad și Giulia Huidu. Pe contul de Instagram, Iulia Albu a transmis un mesaj referitor la eliminarea ei și a lui Mike, sugerând că nu este afectată de finalul parcursului lor.

iu11-2iu11-2

Citește și: America Express 13 decembrie – Iulia Albu și Mike au fost eliminați. Sânziana Negru, replică neașteptată după plecarea lor: „În sfârșit e o seară bună!'

Citește și: Iulia Albu a enervat-o pe Sânziana Negru la America Express: „Se trezește dimineața și întreabă cu cine să mai aibă un conflict…” / Cum a reacționat Giulia

Citește și: A murit actorul Andre Braugher, celebru pentru rolurile din „Brooklyn Nine-Nine” şi „Homicide: Life on the Street”! Avea 61 de ani și era tatăl a trei băieți

Citește și: Denisa Despa, amenințată cu moartea de fostul iubit: „Mă tem de ce ar putea să se întâmple. Am obținut ordin de restricție…' / I-a spart ușa de la casă și a fost violent cu ea

Ce mesaj a postat Iulia Albu, după eliminarea de la America Express

În ediția difuzată pe 13 decembrie, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au fost eliminați de la „America Express', după ce au intrat în cursa pentru ultima șansă cu echipele Alexia – Aris Eram și Cătălin – Romică Țociu. Pe rețelele de socializare, criticul de modă a transmis un mesaj referitor la plecarea din show-ul de aventură, ținând să sublinieze că nu a clacat și nu a plâns.

Iulia Albu a mai spus că a abordat competiția ca atare și a aruncat o săgeată subtilă la adresa concurenților rămași, pe care nu-i consideră „eroi naționali'.

„Moralitatea și asumarea sunt veșminte grele. Nu am plâns, nu am clacat. Este o competiție, nu sfârșitul lumii. Iar toți de acolo am fost toți concurenți, nu eroi naționali', a scris Iulia Albu pe contul ei personal de Instagram.

„Noi nu suntem niște ipocriți'

La finalul ultimei ediții „America Express', Iulia Albu a ținut un scurt discurs și s-a arătat recunoscătoare pentru experiența trăită. A ținut să precizeze că ea și Mike nu sunt „ipocriți' și că se vor revedea, în România, doar cu o parte dintre concurenți.

„Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem noi pe noi mai bine și între noi și unii pe alții. Vă mulțumim Romică și Cătălin pentru toate momentele frumoase, și celorlalți. Noi nu suntem niște ipocriți, nu cu toți', a declarat Iulia Albu, la America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton