Ce mesaj a postat Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori. Doar pentru că nu ești niciodată de ajuns…”

 Miniosu Alexandra
.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, la un an de la divorț. Tânăra a reușit să atragă atenția internauților cu cea mai recentă postare făcută în mediul online. Este vorba despre un text ce i-a făcut pe mulți dintre urmăritorii ei să-și ridice semne de întrebare. Iată ce a transmis actuala iubită a lui Spike pe Instagram!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Anul trecut, Cătălin Bordea și Livia Eftimie divorțau de comun acord, la notar, după o relație de peste 10 ani. După despărțire, comediantul nu a ezitat să vorbească despre separarea de fosta soție, nici în mediul online și nici în interviuri. În schimb, ea a preferat să păstreze tăcerea, iar o perioadă care a avut contul de Instagram închis, dorindu-și cel mai probabil liniște.

livia-bordea-5livia-bordea-5

Citește și: „Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mamă”. Cătălin Bordea, primele declarații după moartea mamei sale

Citește și: Cine l-a consolat pe Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia: „A suferit foarte mult. A venit la mine, ne-am simțit bine…”

Citește și: Gabriela Lucuțar divorțează de soțul ei: „Am pierdut 70% din munca mea. După 20 de ani de căsnicie…'. „Regina Întunericului' a cerut custodia copiilor și partajul averii de 2,7 milioane de euro

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…'

Ce mesaj a postat Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, la un an de la divorț

De ceva timp, însă, Livia Eftimie s-a întors pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram. Aceasta a postat, recent, un mesaj lung, fără să dezvăluie însă dacă îi apariține sau nu și nici la cine face referire prin acel text. Acum, ea are o relație cu artistul Spike, ce a fost bun prieten cu fostul ei soț, Cătălin Bordea.

„Câteodată merită să trăiești și doar pentru un apus de soare. Pentru o cană de cafea cu mult lapte, așa cum iți place. Pentru îmbrățișarea unui prieten, pentru o prăjitură la care poftești de mult.

Pentru sentimentul de acasă. Pentru oamenii puțini care ți-au rămas, pentru drumurile lungi cu mașină, pentru prima întâlnire cu oceanul, pentru vocea din telefon care spune că-i lipsești.

Dar câteodată îți vine să mori. Doar pentru că nu ești niciodată de ajuns. Pentru că n-ai fost vreodată. Și nici nu vei fi. – Ți-am povestit cum a fost când am descoperit timpul? – Știi că atunci când eram mică și plouă afară, stăteam pierdută ore întregi la geam uitându-mă cum fulgera?

N-au copilărit împreună, dar era ca și când. Ea nu mai cunoscuse pe nimeni așa. Brutal de sincer, apăsat în discurs, ușuratic cu gândurile. Și cu cuvintele uneori. Prea mari ca să le facă față, prea mici ca să îl încapă. Se pierdea în pledoarii, în idei, în ce are de făcut.

Ea îl asculta atent și încerca să audă. Să asculte dincolo de vocile care îl strigau în cap. Lui îi e frică de întuneric, pe ea o sperie prea mult lumina. Ei îi place căldura, el are nevoie de distanță. Se întâlneau în penumbră, în mijloc, în purgatoriu. Niciodată prea bine, cu gândul mereu la mai rău. Ei nu erau buni. Nici răi. Erau oameni', este o parte din textul publicat de Livia, pe Instagram, notează wowbiz.ro.

Cătălin Bordea a fost la terapeut după divorț

Cătălin Bordea a apelat la ajutorul terapeutului pentru a trece mai ușor peste trauma divorțului de fosta lui soție, Livia. În prezent, comediantul spune că muncește tot mai mult și are agenda plină.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest, am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb', a spus Cătălin Bordea pentru Cancan.

Cu toate că e ocupat cu tot felul de activități, comediantul recunoaște că nu s-a vindecat încă după suferința provocată de despărțire. În momentul de față, Cătălin Bordea e singur și nici nu s-a implicat într-o nouă relație amoroasă.

„Dacă înțelegi că nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva', a mai zis el.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton