Ce mesaj a postat Naomi Hedman, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei: „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce mesaj a postat Naomi Hedman pe Internet, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de luni bune de zile se vorbește despre o posibilă despărțire între Florin Ristei și Naomi Hedman. Ei bine, după ce de curând ea a șters toate pozele cu ei de pe conturile ei de socializare, acum a postat un mesaj care a stârnit un val de reacții printre fani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fanii cuplului stau cu ochii pe conturile lor de socializare, în speranța că vor vedea o poză cu ei doi, semn că lucrurile merg bine în povestea lor de dragoste începută în urmă cu patru ani. Ei bine, din nefericire, sunt tot mai multe indicii care-i duc cu gândul că relația lor s-a încheiat, chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

cine-este-naomi-hedman.-cu-ce-se-ocupa-iubita-lui-florin-risteicine-este-naomi-hedman.-cu-ce-se-ocupa-iubita-lui-florin-ristei

Citește și: Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu alt bărbat după ce s-ar fi despărțit de Florin Ristei. Cine este artistul

Citește și: Ce gest a făcut Florin Ristei după ce Naomi Hedman s-a afișat în lenjerie intimă, pe Instagram. Se zvonește că sunt despărțiți

Citește și: De ce sunt în proces Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Reghecampf a dat-o în judecată pe soția antrenorului în anul 2022

Citește și: Cum arată apartamentul Andreei Bostănică din Pipera, în valoare de peste 250.000 de euro: „Toți banii pe care îi fac de la 12 ani îi investesc în imobiliare' / Are 4 apartamente în Chișinău și 3 în București

Ce mesaj a postat Naomi Hedman pe Internet, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei

Deși nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare, zilele trecute Florin Ristei a apreciat fotografiile postate de Naomi Hedman în lenjerie intimă, care fac parte dintr-un proiect. Fanii au observat imediat și și-au ridicat semne de întrebare, însă azi fosta concurentă de la „X Factor„ a publicat un mesaj care lasă din nou loc de interpretări.

De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult', a fost mesajul postat de Naomi Hedman pe pagina ei de Instagram.

Mesajul postat de Naomi Hedman recent a alimentat și mai mult zvonurile despărțirii care au început încă din luna ianuarie a anului trecut. De atunci însă totul este incert, fiindcă nici el și nici ea nu au confirmat despărțirea și nici nu au vorbit despre viața lor privată și personală.

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Redman

Florin Ristei a fost deseori întrebat despre ce se întâmplă în relația cu Naomi Hedman, însă, ca de obicei, artistul a fost destul de reținut privind acest subiect. Acesta nu a dorit să dea detalii din casă și a explicat că totul rămâne un mister pentru fani și publicul larg, fiindcă el nu dorește să spună nimic. De asemenea, întrebat și despre fotografiile cu ei pe care aceasta le-a șters, artistul a oferit un răspuns incerct, ce lasă loc de interpretări.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea', a spus Florin Ristei când a fost întrebat despre statutul relației cu Naomi Redman.

Reamintim că Florin Ristei și Naomi Hedman au început o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mai bine de 4 ani, după ce artistul a cunoscut-o la „X Factor'. Pe atunci el avea rolul de jurat, iar ea a pășit pe scenă în calitate de concurentă. L-a impresionat imediat, iar la ceva vreme după emisiune au declarat că formează un cuplu. Ba mai mult, cântărețul chiar a și cerut-o în căsătorie pe artista din Marea Britanie. Totuși, relația lor este acum sub semnul întrebării!

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton