„Rona a fost lumină. Împărțea totul. Mai puțin tristețile – erau singurele pe care le ținea pentru ea”. Ce mesaj a postat prietena de suflet a Ronei Hartner, după decesul artistei

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, 23 noiembrie, Rona Hartner s-a stins din viață, la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Rinda, sora actriței, a fost cea care a anunțat că „își trăiește ultimele clipe din viață', printr-un dureros mesaj postat pe rețelele de socializare. Mai multe persoane publice i-au transmis gânduri bune și încurajări, însă din nefericire, Rona Harter a trecut în neființă. Imelda Antonescu, prietena ei de suflet, i-a adus un ultim omagiu cu puțin timp în urmă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost una dintre cele mai iubite actrițe din România. În 2019, avea să treacă printr-o mare cumpănă, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat. După un an de tratament, s-a vindecat de nemiloasa boală, renunțând la vicii și schimbându-și radical stilul de viață. Vara aceasta, artista a anunțat că boala a recidivat la plămâni și creier, însă a primit o nouă șansă la viață și se pregătea să-și reia activitatea pe scenă. Starea de sănătate a Ronei Hartner s-a agravat subit, iar în urmă cu o zi, sora ei a scris un mesaj sfâșietor în mediul online, susținând că actrița este pe patul de moarte.

ron9ron9

Citește și: Ce avere avea Rona Hartner. Cu ce a rămas după divorțul de ultimul soț, Herve Camilleri

Citește și: Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei: „Haide, fata mea”. Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri

Citește și: Mirela Vaida a declarat că îi expiră contractul cu Antena Stars la finalul anului: „Am avut discuții cu noua șefă și…”/ Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Au împreună o fiică, în vârstă de 15 ani

Ce mesaj a postat prietena de suflet a Ronei Hartner după decesul artistei

Pe rețelele de socializare, Imelda Antonescu, prietena Ronei Hartner din copilărie, i-a adus un ultim omagiu artistei.  

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos și cel mai luminos om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu se dădea în lături de la nimic, dansa, cânta, picta, juca, iubea…toate cu aceeași bucurie.

Împărțea totul cu cei de alături. Mai puțin tristețile – erau singurele pe care le ținea pentru ea. În rest …dădea totul și se dădea cu totul.

Ne-am cunoscut aproape copile și niciodată în toți anii aceștia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodată!

Se supăra rar, era toată lumină și zâmbet și bucurie. Și așa va ramane! Lumină, și zambet și bucurie! Chiar dacă a plecat puțin să se odihneasca, Rona rămâne aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu îmi voi aduce aminte de râsul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina și iubirea ce o facea sa fie ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Rămâi parte din lumea mea mereu!', a scris Imelda Antonescu, prietena de suflet a Ronei Hartner, pe Facebook.

„Își trăiește ultimele clipe'

Aseară, Rinda Hartner a postat un mesaj îngrijorător în mediul online, susținând că artista își trăiește ultimele clipe de viață. Din nefericire, Rona Hartner a pierdut lupta cu boala nemiloasă astăzi, 23 noiembrie.

„Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje în aceste clipe dificile, dar vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El', este mesajul postat de sora Ronei Hartner pe pagina personală de Facebook a artistei.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton