Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel fostei sale soții, de ziua ei: „Să ne vedem nepoții”. În ce relații au rămas după despărțire

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Pavel și fosta lui soție, Anca Pîrvuțoiu, s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, însă au păstrat o relație de prietenie de dragul fiului pe care îl au împreună. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, prezentatorul TV susținând că acest pas se afla în planurile lor, pe vremea când formau un cuplu. Astăzi, Anca Pîrvuțoiu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Daniel Pavel i-a transmis o urare emoționantă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de mama fiului său, Daniel Pavel și-a refăcut viața alături de Ana Maria Pop. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, locuiesc împreună și au planuri serioase de viitor. Deși au trecut câțiva ani de când s-a separat de Anca Pîrvuțoiu, prezentatorul TV a rămas într-o relație de prietenie cu aceasta și i-a făcut o urare emoționantă, cu ocazia zilei de naștere.

dani-9dani-9

Prezentatorul TV a fost cel care a inițiat despărțirea de Anca Pîrvuțoiu, în urmă cu câțiva ani buni, episod despre care a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță: „Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință. Da, nu este o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. că l-a iertat), iertarea este creștinească, este un proces continuu, știm cum iartă femeile, nu uită. E în proces să își refacă viața, să spunem așa. Este o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar, în același timp, este o femeie vibrantă, caldă, un prieten extraordinar și merită pe cineva absolut minunat, pe măsura ei'.

Citește și: Cum se menține în formă Daniel Pavel, deși nu ține dietă. Trucul care-l ajută să nu se îngrașe: „Am avut probleme cu greutatea acum vreo 10 ani”

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Daniel Pavel la Survivor 2023: „A fost o săptămână atipică”

Citește și: Cine este Elwira Petre. Totul despre carieră, familie și viața personală

Citește și: Ce spune Anca Pandrea despre primul ei soț, Thury Ștefan, care s-a stins din viață ieri: 'Am băut o vodcă fiecare și ne-am luat…'. Avea 18 ani când s-a căsătorit cu el / EXCLUSIV

Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel fostei sale soții, Anca Pîrvuțoiu, de ziua ei

Pe contul de Instagram, Daniel Pavel i-a transmis un mesaj fostei sale partenere, Anca Pîrvuțoiu, cu ocazia zilei ei de naștere. Totodată, prezentatorul de la „Survivor' a distribuit mai multe imagini cu mama fiului lui.

„Întru mulți ani minunați și luminoși Anca Pîrvuțoiu, de ziua ta. Fiul nostru Antoniu Pavel și cu tatăl lui din junglă îți urează să avem în continuare super team și să ne vedem nepoții?', a scris Daniel Pavel în mediul online.

Daniel Pavel a petrecut Crăciunul cu iubita lui și mama fiului său

Daniel Pavel a petrecut sărbătorile de iarnă alături de actuala parteneră, fiul lui și mama acestuia.

„Fiul meu a venit de sărbători în țară, alături de mama lui. Mă bucur tare mult că în acest an am fost cu toții la masă și ne-am bucurat de energia frumoasă pe care o aduc sărbătorile de iarnă. Ana l-a cunoscut atât pe fiul meu, cât și pe mama lui. De altfel, în această vară am petrecut cu toții timp în România, dar și în Viena. Totodată, la masa de Crăciun ne-am regăsit în formulă completă', a declarat Daniel Pavel pentru Click.

Ce spune iubita lui Daniel Pavel despre relația lor: „Este bărbatul pe care îl căutam'

Într-un interviu mai vechi, Ana Maria Pop a spus că Daniel Pavel este partenerul ideal pentru ea. Iubita prezentatorului TV este avocată, însă a demisionat de la firma unde lucra pentru a intra în lumea afacerilor alături de acesta.

„Este din punctul meu de vedere, pentru că, desigur, probabil că avem chimia noastră și așa ne-am găsit, este bărbatul pe care îl căutam. Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios', a spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton