Ce mesaje posta Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului: „Uneori lucrurile bune se destramă, ca să…” / A fost cu prietenele ei în vacanță, luna trecută

.

Elena, soția lui CRBL, posta unele mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare, înainte de anunțul divorțului lor. Acum, după ce s-a aflat că cei doi divorțează, cuvintele ei au căpătat sens și se pare că prevesteau ceea ce avea să urmeze. Luna trecută, coregrafa spunea că „lucrurile bune se destramă uneori' și a fost în vacanță cu prietenele ei, probabil ca să treacă mai ușor peste separare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Astăzi, lumea showbiz-ului a fost luată prin surprindere de o veste complet neașteptată. CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că divorțează, după 16 ani de căsnicie. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că decizia a fost bine gândită și luată de comun acord. Vestea e cu atât mai surprizătoare cu cât aceștia au participat, recent, la Power Couple și păreau un cuplu extrem de solid.

Citește și: Ce a făcut CRBL cu banii câștigați la Power Couple: „Am fost, am încasat și am cheltuit. Simplu’. De ce nu ar repeta experiența alături de soția lui, Elena


Citește și: Cum a ajutat-o CRBL pe soția sa, Elena, să-și depășească limitele și fobiile la Power Couple: „Trebuie doar să o echilibrez, ea are o frică serioasă, nu e ceva pueril'. Ei sunt prima echipă eliminată din concurs / EXCLUSIV

Citește și: Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea: „Se întâlnesc, ea vrea iubire’. Au filmat în ipostaze tandre, în noul ei clip

Citește și: Ce cadou a primit Dana Budeanu din partea lui Radu Vâlcan: „Este ceva ce nu merit. De fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce…’


Ce mesaje posta Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului

Înainte să se afle de decizia lor, soția lui CRBL făcea o serie de postări controversate pe contul ei de Instagram. Elena a postat mai multe mesaje în care vorbea despre „cărările vieții’ și „lecții de viață’, texte ce acum au căpătat sens. Din cuvintele ei, pare că deși despărțirea de artist nu a fost deloc una ușoară, încearcă să o ia ca pe o experiență din care are de învățat.


Acum două săptămâni, soția lui CRBL postase pe Instagram o imagine în care apare singură și privește în jos. Aceasta era urmată de următoarea descriere: „Sometimes good things fall apart so better things can fall together #goodvibes #positivethinking #goodenergy’ (în trad.: Uneori, lucrurile bune se destramă, ca lucrurile și mai bune să ajungă împreună)’.

Un alt mesaj cu subînțeles postat de Elena este: „În fiecare zi ne plimbăm pe cărările vieții, uneori înălțându-ne pe vârfuri, alteori coborându-ne în adâncuri. Dar fiecare cotitură aduce o lecție și o frumusețe unică. Să fim recunoscători pentru fiecare moment și să ne bucurăm de călătoria noastră cu inima deschisă!’.


Soția lui CRBL a fost cu prietenele ei în vacanță, înainte de a anunța divorțul

De asemenea, de notat e și faptul că soția lui CRBL a fost doar cu prietenele ei în vacanță, acum trei săptămâni, probabil pentru ca să treacă mai ușor peste despărțire.

„Creând amintiri care vor dura o viață alături de oamenii mei preferați în această vacanță uimitoare! De la aventurile răsăritului până la râsetele la apus, fiecare moment este o comoară cu prietenii alături. Recunoscătoare pentru aceste suflete frumoase și aventurile pe care le împărtășim împreună!’, a scris Elena, în dreptul unei imagini cu prietene ei, din vacanță.


CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie

CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. Artistul a anunțat, recent, că el și mama fiicei lui au ajuns la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumuri separate. Aceștia au împreună o fată, Alessia Ecaterina, în vârstă de 14 ani, în prezent, însă se pare că nici de dragul ei lucrurile nu au mai putut continua așa. CRBL nu a vrut să se ascundă cu acest detaliu important din viața lui, astfel că a fost transparent în fața fanilor și le-a prezentat situația pe larg.


„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena‘, a transmis CRBL pe Instagram.

Sursă foto: Instagram