Ce meserie a avut What's Up înainte să devină celebru. Andra a avut un rol important în cariera lui: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

 Ifrim Georgiana
.

Ce meserie a avut What’s Up înainte să devină celebru. După o lungă perioadă în care a lipsit din lumina reflectoarelor, artistul este pregătit să se relanseze și să revină în topurile muzicale din România. Parcursul acestuia nu a fost deloc ușor, căci a pornit de jos și a făcut multe sacrificii pentru a ajunge pe culmnile succesului. Recent, What’s Up a susținut că Andra a avut un rol important în cariera sa, fiind prima care i-a recunoscut talentul. Iată întreaga poveste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

What’s Up este unul dintre cei mai populari artiști din România. De-a lungul carierei, piesele artistului au ocupat primul loc în topurile muzicale, având în vedere că și-a făcut debutul în această industrie de la o vârstă fragedă. În ultimii ani, artistul a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, fiind implicat în mai multe scandaluri. Cântărețul a divorțat de Simina, a avut probleme cu autoritățile și s-a confruntat cu probleme de sănătate. Acum, What’s Up face câteva dezvăluiri despre perioada dinainte de a gusta din celebritate, mărturisind că parcursul său a fost unul dificil și plin de obstacole.

wapp-9wapp-9

Ce meserie a avut What’s Up înainte să devină celebru. Recent, artistul a fost invitat în emisiunea „Teo Show', acolo unde a vorbit despre începuturile carierei sale. După o lungă perioadă de pauză, acesta este pregătit să revină cu forțe noi și să-și redobândească succesul de altădată.

Citește și: What’s UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul: „Încheiem prietenia”

Citește și: Whats Up a plâns la priveghiul lui Nosfe: „Fratele meu a lăsat un copil de 7 ani acasă. Mă doare inima'

Citește și: „E disperată, nu mă mai înțeleg cu ea”. Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive

Citește și: Priscilla Presley contestă testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley, după moartea sa. Care e motivul

Ce meserie a avut What’s Up înainte să devină celebru

Pe numele său real Marius Marian Ivancea, artistul a scris primele versuri la vârsta de 8 ani și a pășit într-un studio de înregistrări cinci ani mai târziu. La 14 ani, What’s Up a devenit textier la Atomic TV, susținând că, la acea vreme, a acordat mai multă atenție muzicii decât educației. La un moment dat, cântărețul a cunoscut-o pe Andra, iar artista l-a ajutat să se lanseze în această industrie.

„Într-o zi a venit Andra să asculte niște piese, a auzit-o și pe a mea și așa mi s-a schimbat viața cu totul', a declarat acesta.

În perioada adolscenței, artistul a fost ospătar la o terasă din București, acolo unde și-a căștigat primii bani: „Până la 15-16 ani începi să îți dorești și tu să mergi la un film'

„M-am băgat la două facultăți'

După desființarea postului Atomic TV, artistul și-a concentrat toată atenția asupra educației. În perioada facultății, acesta a continuat să-și dezvolte cariera muzicală. What’s Up a lansat primul videoclip la 17 ani, iar la 22 de ani a scos prima piesă de succes, intitulată „Habar n-ai tu'.

„La un moment dat s-a închis acel post TV și cumva i-am dat dreptate lui tata. Norocul meu că eram în clasa a XII-a  și am reușit să redevin tocilarul care eram până în clasa a-VI-a. Am terminat liceul și m-am băgat la două facultăți, și,  după doi ani, în paralel, mergeam și la muncă…', adaugă acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton