Ce meserie ar fi avut Pavel Bartoș, dacă nu ajungea prezentator TV, și ce pasiune ascunsă are: „De multe ori, m-am gândit să devin...”

 Ifrim Georgiana
.

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și oameni de televiziune din România. Pe lângă producțiile TV pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, acesta a jucat în numeroase filme și seriale, printre care „Las Fierbinți', „Moștenirea', „Iubire ca în filme', „Păcatele Evei' etc. Deși are o carieră strălucitoare în teatru și actorie, Pavel Bartoș are o pasiune despre care puțini știu. Iată ce meserie ar fi avut Pavel Bartoș, dacă nu ajungea prezentator TV, și ce pasiune ascunsă are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce meserie ar fi avut Pavel Bartoș, dacă nu ajungea prezentator TV, și ce pasiune ascunsă are. Pavel Bartoș și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă de la o vârstă fragedă și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Inițial, a lucrat la Teatrul de păpuși Puck din Cluj, apoi la Teatrul Național din Cluj și la Teatrul de Nord din Satu Mare. În 2001, Pavel Bartoș s-a mutat în Capitală și a obținut un post de actor la Teatrul Odeon din București. În același an, și-a descoperit pasiunea pentru televiziune și a participat la diferite emisiuni de divertisment.

pa9-1pa9-1

În plan personal, Pavel Bartoș este căsătorit de 10 ani cu Anca și au împreună trei fiice. Prezentatorul TV vorbește cu mândrie despre copiii lui, însă tot meritul i-l atribuie soției sale, care s-a ocupat de creșterea și educarea acestora, dat fiind faptul că el petrece multe ori pe platourile de filmare.

Citește și: Ce s-a întâmplat în camera de hotel, când Smiley și Pavel Bartoș au dormit împreună: „El era înfofolit cu pijama, eu dormeam gol pe vremea aia”

Citește și: „A crezut în visul meu și m-a susținut…”. Cine este femeia care l-a îndrumat pe Pavel Bartoș să devină actor

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Singura mea durere e că fostul soț și-a uitat copilul'

Ce meserie ar fi avut Pavel Bartoș, dacă nu ajungea prezentator TV, și ce pasiune ascunsă are

Puțină lume știe, însă Pavel Bartoș este pasionat de gătit și și-ar fi dorit să ajungă Chef bucătar. Prezentatorul TV are puțin timp liber, însă, în weekend-uri, își răsfață familia cu preparatele sale.

„De multe ori, m-am gândit să devin Chef bucătar. Gătesc destul de bine, sunt ardelean, îmi place. Mă văd în bucătărie destul de des. Soția gătește destul, gătește pentru copii foarte mult. Eu mă răsfăț sâmbăta și duminica, facem clătite. Oricum, asta mi-aș fi dorit. Mi-aș fi dorit să mă duc în lume și să mănânc produse specific tradiționale', a declarat Pavel Bartoș, potrivit playtech.ro.

Cum își petrece Pavel Bartoș timpul liber

Atunci când nu se află la filmări, Pavel Bartoș merge în vacanțe și preferă să petreacă mai mult timp cu familia. După mai bine de 20 de ani de carieră, prezentatorul TV spune că nu resimte oboseala și că are mai tot timpul proiecte în desfășurare.

„Nu este un job fix. Câteodată, 3 sau 4 luni muncești pe brânci, iar apoi poți să ai o lună sau două, în care te poți relaxa, în ghilimele… Nu știu când vin la mine aceste luni, doar în vacanță, când merg o săptămână sau două, dar, cât timp fac ceea ce îmi place, nu îmi dă răgaz să mă gândesc la oboseală sau la alte lucruri.

Odată cu trecerea timpului, realizezi că timpul petrecut cu familia este foarte important. Fac în așa fel încât să dureze cât mai mult și să fie cât mai multe clipe cu ei', a adăugat actorul, potrivit sursei citate.

Ce provocări a întâmpinat Pavel Bartoș pe parcursul carierei

„Ideea este că cei care vor să facă asta trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și cu multă putere de muncă. Nimic nu vine peste noapte! Absolut nimic! Când am intrat la facultate am crezut că voi fi Robert de Niro, dar nu a fost așa. E foarte mult de muncă, stomac mult, răbdare multă, să îți provoci norocul. Nimic nu vine peste noapte, nimic nu ți se cuvine, pentru toate trebuie să lupți! La mine, a venit totul la momentul oportun. Când am fost pregătit, au venit. Când cineva a văzut ceva în mine, când eu am muncit destul de mult încât să fiu pregătit. E o vârstă când crezi că poți face oricând, orice, dar nu e așa. Toate au momentul lor, trebuie să le provoci!', ne-a mai spus Pavel Bartoș.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton