Ce meserie are Radu Siffredi: „Visul meu a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez”. Iubitul Oanei Matache a fost plecat o perioadă în străinătate

.

Oana Matache și Radu Siffredi formează un cuplu de câteva luni și am avut ocazia să-i cunoaște mai bine la „Power Couple', unde au fost concurenți. Puțini știu că iubitul artistei visa să devină actor, însă un accident din adolescență l-a constrâns să-și schimbe opțiunile în carieră. Iată ce meserie are Radu Siffredi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În primăvara anului trecut, Oana Matache a divorțat de fostul ei soț, Răzvan Miheț, după o căsnicie de aproape șase ani. Cei doi au custodie comună a copiilor, Jessica și Bogdan, dar micuții locuiesc la domiciliul artistei. Proaspăt divorțată, sora Deliei a început o relație cu Radu Siffredi, subiect ce a stârnit ample controverse atunci. Artista și noul ei iubit au reușit să schimbe percepția despre povestea lor de dragoste când au participat la „Power Couple’, de la Antena 1, ajungând până în finala competiției.


Citește și: „Am fost același mereu, doar că e greu să cunoști un om când toată lumea este grăbită să judece niște unghii negre'. Radu Siffredi, emoționat în ultimul mesaj despre Power Couple / Replica Oanei Matache

Citește și: Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț: „Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei’. Dezvăluirile Ginei Matache


Citește și: „Soțul meu nu este de acord să ascult manele în casă cât e copilul’. Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei / Cum își educă cei doi fiica

Citește și: Andreea Bănică și-a făcut o nouă intervenție facială. Cum arată acum: „Frumusețea și tinerețea nu mai sunt atât de greu de întreținut’

Ce meserie are Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Radu Siffredi și-a dorit să devină actor, pe când era copil, însă și-a schimbat opțiunea la 16 ani, când a suferit un accident. În prezent, iubitul Oanei Matache este editor video și se ocupă de o firmă la care este 50% asociat, FRITFRITFRIPT S.R.L. În 2022, compania înregistrat o cifră de afaceri de 30.000 de euro și un profit de 24.000 de euro. Radu Siffredi a fost plecat o perioadă în străinătate și a avut, spune el, joburi de „emigrat’.


„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu, de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție.

Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant’, a mărturisit bărbatul în mediul online.


Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi s-au văzut prima oară la filmările unui videoclip. Abia două luni mai târziu au început să vorbească pe social media, după ce el și-a făcut curaj s-o abordeze.


„Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată.

Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni.. Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă’, a spus Oana Matache.

Sursa foto: Facebook