Ce note a luat fiica Ioanei Ginghină la Evaluarea Națională: ”Pentru ea s-a terminat nebunia. Sunt șanse mari să intre unde își dorește...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce note a luat fiica Ioanei Ginghină la Evaluarea Națională. Ioana Ginghină a traversat emoții uriașe în urmă cu câteva zile, când fiica ei a susținut examenele de la Evaluarea Națională. Ei bine, recent au primit și rezultatele, astfel că stresul s-a mai diminuat fiindcă Ruxandra a obținut note bune, care au mulțumit-o pe actriță. Iată la ce liceu își dorește să meargă, dar și ce planuri de viitor are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pentru Ruxandra s-a dat startul la distracție, mai ales că a aflat rezultatele la Evaluarea Națională. Totuși, Ioana Ginghină este în continuare stresată, asta deoarece nu știe la ce liceu o să intre, cum o să fie repartizată și cum vor evolua lucrurile, deși în proporție de 90% este convinsă că o să intre acolo unde își dorește, notele fiind destul de bune.

ioana-ginghina-12ioana-ginghina-12

Citește și: Ioana Ginghină dezvăluie cum își câștigă fiica ei banii, la 14 ani, și ce buget îi dă, pe lună: „De câte ori am un job în care este implicată și ea…”

Citește și: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”. Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația dintre Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Citește și: Sfaturi de la Daniel Buzdugan pentru o vacanță ieftină și frumoasă în Grecia: „Cel mai important lucru…”

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi”. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Ce note a luat fiica Ioanei Ginghină la Evaluarea Națională

Nu, Ioana Ginghină nu și-a dorit să dezvăluie concret notele fiicei sale, considerând că este suficient să precizeze că Ruxandra a luat calificative bune și că își dorește să intre la un liceu bun, enumerând mai multe licee de renume din București. De asemenea, pe lângă cele bune, actrița susține că ia în calcul și liceele aproape de casă pentru a nu face naveta zi de zi și a nu avea timp să învețe.

'Păi suntem tot în emoții, pentru că acum au venit rezultatele, notele ca să zic așa și acum urmează toată nebunia cu înscrieri, cu licee, pe primul loc, pe al doilea loc. Vedem ce decizii luăm în funcție și de liceu. Normal că punem pe primele locuri Tonitza, Goethe și ce își dorește ea, dar după aceea trebuie să ne uităm și la liceele astea care sunt mai aproape de casă, adică nu putem să o punem la un liceu în Pantelimon. Mai avem timp, începe nebunia.

Ruxandra s-a relaxat, după ce a dat examenele iese în fiecare zi, gata, a dat examenul, s-a terminat! Și acum noi ne perpelim (râde) ce o fi, de unde o fi. Cumva pentru ea s-a terminat nebunia, notele sunt ok, așa încât sunt șanse mari să intre unde vrea și atunci gata! Acum e în oraș, m-a sunat că pleacă spre casă.', a spus Ioana Ginghină pentru Playtech.ro.

Ioana Ginghină, despre fiica ei: 'A tot avut iubiți așa'

Fiica Ioanei Ginghină este o adevărată adolescentă și a moștenit frumusețea de la mama ei, așa că deja atrage toate privirile. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar actrița, care a dezvăluit că Ruxandra a avut deja câțiva iubiți, însă nu se pune problema de o relație serioasă sau marea dragoste, fiind prea mică pentru astfel de lucruri.

Da, dar demult, nu de acum. A tot avut iubiți așa, nu e așa o problemă. Nu a suferit, adică să o văd că se perpelește, pentru că nu am văzut-o așa să stăm de vorbă, las-o încolo de dragoste, deci dragostea aia mare nu a venit.', a continuat Ioana Ginghină.

Ce relație are Ruxandra cu mama ei, dar și cu tatăl său, Alexandru Papadopol

Ei bine, Ioana Ginghină a continuat șirul declarațiilor despre fiica ei și a dezvăluit că au o realție foarte frumoasă și se înțeleg extrem de bine, însă cu toate astea, nu este sigură că-i spune mereu tot adevărul. De asemenea, întrebată despre cum se înțelege Ruxandra cu tatăl ei, actrița a explicat că nu se sfătuiește cu Alexandru Papadopol când vine vorba despre subiecte mai delicate, menite discuțiilor între fete.

 'Nu, cu Alexandru nu se sfătuiește deloc, e normal că suntem fete și fetele cu fetele povestesc. Nu pot să spun că îmi spune chiar tot, că ar fi și culmea să-mi zică tot, dar să știi că îmi spune multe lucruri pe care, de exemplu, alte mămici nu le știu. Am mai și văzut multe chestii și atunci cumva cam știu multe lucruri. Eu i-am zis deja: până acum mi-am făcut datoria să te învăț ce e bine, ce e rău, de acum alegerile îți aparțin, eu nu mai am ce să fac în momentul acesta, nici nu am putut să învăț în locul ei și să dau examen în locul ei. . Trebuie să ai încredere în copil. A crescut copilul, nu mai poți să-l tratezi ca la 5 ani.', a cocnluzionat Ioana Ginghină pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram / VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton