Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: decor spectaculos, tort de patru etaje și mărturii în formă de Cheia Sol. Mireasa a purtat două rochii și a cântat cu Viorica de la Clejani

 Ifrim Georgiana
.

Weekendul trecut, Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios, apoi au petrecut cu invitații la un restaurant de lux pe malul lacului Snagov. Evenimentul a avut loc într-un decor deosebit, cu mult accent pe detalii, unde a dominat eleganța. În ziua cea mare, mireasa a purtat două rochii sofisticate, create de prietena ei, Alexandra Calafeteanu, care este și stilistul revistei VIVA!.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 19 septembrie, Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil, după nouă ani de relație. Cununia religioasă a avut loc sâmbăta trecută, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, apoi a urmat petrecea de nuntă. Evenimentul a fost anulat de două ori, încă din 2020, din cauza pandemiei, însă cuplul a reușit, în cele din urmă, să-și jure iubire în fața lui Dumnezeu și să petreacă alături de invitați într-un cadru de vis.

lora17lora17

Citește și: Imagini de la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: au peste 300 de invitați, aranjamente din flori naturale, meniu de 5 stele și delicii culinare preparate în aer liber

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Florei Năstase după ce și-a pierdut toată averea și ce s-a întâmplat cu procesul: „Am renunțat la tot. Sistemul este corupt' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Iliescu și ce afaceri are: „Am devenit influencer fără să vreau. Nu luam lucrurile în serios…'. Cum a ajuns să aibă venituri impresionante / EXCLUSIV

Citește și: Catinca Roman își schimbă profesia la 57 de ani: „Acum, în sfârșit, m-am mai liniștit cu problemele personale și mă simt și mult mai bine. Vreau să merg spre…”. În ce domeniu va activa

Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, în prezența rudelor și a prietenilor apropiați. Artista a purtat o rochie elegantă și feminină, cu un corset brodat cu flori, care i-a pus în valoare silueta. În mână a ținut un buchet de orhidee, iar voalul a fost lung și simplu. Machiajul a fost impecabil și i-a pus în evidență frumusețea naturală, iar părul l-a avut prins în coc. Mirele a purtat, de asemenea, un costum foarte elegant.

La cununia religioasă, cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile. Alături i-au avut pe nașii lor, milionarul Cătălin Tudose, „Tolea', de la Iași, și soția sa, și al doilea cuplu de nași format din Sanda şi Cătălin Nicolescu.

„A fost un moment foarte frumos. Eu am plâns, Ionuț s-a abținut și a avut lacrimi în ochi, dar el a fost acolo, pe poziții, că trebuia să aibă grijă de mine (n.r. râde). Nu l-am călcat pe picior, pentru că noi fiind în sincron, e mai important să fiți în sincron decât să vă împiedicați și cineva să cadă.

Eu nu voi cânta, sunt foarte multe trupe, foarte mulți muzicieni valoroși care vor veni în seara asta să cânte. Va fi ca un festival de muzică și abia aștept să ne vedem prietenii care au venit din toată țara și din toată lumea', a declarat Lora la Antena Stars.

Nunta a avut loc pe malul lacului Snagov

După cununia religioasă, Lora și Ionuț Ghenu și-au așteptat invitații la un restaurant pe malul lacului Snagov. Decorul a fost de vis, cu flori albe, roz și mov, care s-au regăsit, de asemenea, și pe mese. Drept mărturie, nuntașii au primit câte o figurină în formă de cheia sol, cu inscripția numelor mirilor. Tortul a avut patru etaje și a fost decorat cu flori și lumini.

A doua rochie purtată de artistă a fost concepută special pentru valsul mirilor și a fost mai vaporoasă, permițându-i să se miște cu grație pe ringul de dans. Artista Francy, fiica nașilor, a interpretat melodia pe care Lora și Ionuț Ghenu au dansat. Coregrafia a fost simplă, dar a reușit să transmită multă emoție și a adăugat farmec serii.

„Am ales să ne cânte Francy, este fata nașilor noștri. Am cunoscut-o când eram în juriu la Next Star, era un copil mic și a cântat superb. Acum, iată că Francy îmi cântă dansul mirilor, după ce va susține și ea un scurt recital. Abia aștept. Sper să nu se emoționeze foarte tare pentru că este și ea foarte emotivă', a mărturisit celebra cântăreață.

Cine a întreținut atmosfera la nuntă și ce invitați de seamă au participat

Artiști de seamă au întreținut atmosfera la nunta Lorei și au reușit să ridice invitații de la mese. Viorica de la Clejani, Connect-R, Zdob și Zdub, Valentin Sanfira, Nicolae Botgros, Luis Gabriel și alții au cântat până dimineața.

Printre vedetele invitate s-au numărat Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Andreea Bălan și Victor Cornea, Celia și soțul, Francisca și TJ Miles, Amna, Cosmin Seleși și mulți alții.

Deși spunea că nu va cânta la propria nuntă, artista a făcut show cu ceilalți artiști, Viorica de la Clejani fiind cea care i-a înmânat microfonul.

Cum arată verighetele alese de Lora și Ionuț Ghenu

Au avut o nuntă superbă în adevăratul sens al cuvântului, iar acum pozele de la frumosul eveniment curg pe rețelele de socializare. Recent, îndrăgita artistă a postat o imagine cu verighetele pe care le-au ales să le poarte pentru tot restul vieții. Cum a și dezvăluit Lora, sunt din aur galben, făcute pe comandă, hexagonale și cu diamante, așa cum se poate observa în galeria foto.

Oricum mergem în străinătate pentru verighete, fie de la Londra, fie de la Florența le vom lua. Îmi doresc să fie simple, frumoase și să aibă un mesaj frumos gravat în interior.’ , povestea artista în urmă cu două luni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton