Ce nu are voie Meghan Markle să mănânce niciodată în public. Regina a fost categorică!

Viața membrilor familiei regale pare una de poveste, însă puțini realizează că, odată cu nenumăratele beneficii, aceștia trebuie să respecte și o mulțime de reguli, unele dintre ele absurde. Iată ce nu are voie Meghan Markle să mănânce niciodată în public!

Meghan Markle gătește, dar nu cu usturoi...

Meghan Markle gătește, dar nu cu usturoi…

Ca membru al familiei regale, toată lumea își imaginează că Meghan Markle are lumea întreagă la picioare, ceea ce, parțial, e adevărat… Totuși, actuala ducesă de Sussex trebuie să învețe tradiții de secole și să se supună rigorilor etichetei de la Palatul Buckingham, care nu sunt puține și multe dintre el par acum, în secolul XXI absurde. Deși soția Prințului Harry s-a declarat pasionată de mâncare, iată că acum, cu sau fără voia ei, va trebui să respecte niște reguli destul de restrictive în ceea ce privește mâncarea. Unul dintre alimentele pe care Ducesa nu va putea să le consume niciodată în public și nici pe parcursul călătoriilor oficiale este usturoiul – un aliment extrem de apreciat, dar și de folosit în bucătăriile din  lumea întreagă, inclusiv în restaurantele cu stele Michelin, de către chefi celebri.

Elisabeta a II-a urăște usturoiul…

Cum în casele oamenilor de rând alimentele de bază pentru mâncarea gătită sunt ceapa șiusturoiul, este greu de crezut că acestea lipsesc cu desăvârșire din meniul de la Palatul Buckingham. Pentru Regina Angliei lipsa lor din bucate nu contează, fiindcă nu mai e un secret pentru nimeni că Elisabeta a II-a urăște usturoiul și nici de ceapă nu e prea pasionată, lucru confirmat și de bucătarul-șef al Palatului, Darren McGrady: „Nu servim niciodată nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Regina nu va avea niciodată usturoi în meniu'.

Usturoiul e interzis la mesele regale.

Usturoiul e interzis la mesele regale.

În trecut, Meghan și-a declarat preferința pentru mâncărurile cu usturoi, dar acum va trebui să se abțină, cel puțin în compania Reginei. Aceasta nu a interzis, evident, consumul super-aromatei plante în privat – pe scurt, fiecare mănâncă ce vrea la el acasă –, însă ar fi indicat ca acest lucru să nu se petreacă înainte de întrevederile cu ea, fiindcă nu suportă mirosul. De fapt, acesta este și motivul pentru care usturoiul este interzis la mesele de la Buckingham sau în călătoriile oficiale – respirația urât mirositoare, iar aici trebuie să-i dăm dreptate Elisabetei a II-a. Un membru al Casei Regale britanice nu poate duhni a usturoi în timp ce ține un toast sau un discurs… Un alt aliment care nu se află pe listă sunt crustaceele, care nu pot fi consumate în special în deplasările în alte țări, dar asta dintr-un motiv pragmatic – pentru a evita intoxicațiile alimentare. Meghan și Harry pot consuma însă câți raci cu usturoi vor la ei acasă, cu condiția să nu-și viziteze bunica în aceeași zi!

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton