Ce nume au ales Diana Enache și Ionuț Vîntu pentru fiica lor. Adrian Enache i-a dat de gol: „Este extrem de frumos și sfânt”

 Ifrim Georgiana
.

A mai rămas aproximativ o lună până când Diana Enache și partenerul ei, Ionuț Vîntu, vor deveni părinți pentru prima oară. Tânăra de 26 de ani va aduce pe lume o fetiță, anunț pe care l-a făcut prin intermediul podcastului moderat de tatăl ei. De curând, Adrian Enache a dezvăluit ce nume va purta nepoata lui, susținând că are o încărcătură spirituală. Iată despre ce nume este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Diana Enache și Ionuț Vîntu a luat naștere în urmă cu 4 ani. Cei doi au fost destul de rezervați cu privire la relația lor și s-au ferit de lumina reflectoarelor. Fiica lui Adrian Enache se pregătește să devină mamă pentru prima dată, căci este însărcinată în luna a opta. La mijlocul lunii iunie, prin intermediul podcastului moderat de artist, tânăra a dezvăluit că va avea o fetiță, iar anunțul l-a emoționat profund pe tatăl ei. Acum, Adrian Enache a dezvăluit numele ales de viitorii părinți pentru fiica lor, pe care l-a descris ca fiind „frumos și sfânt'.

di9di9

Citește și: Amalia Enache a răbufnit după vacanța în Barcelona: „Gălăgia, îmbulzeala… un aer puternic de cotropire”

Citește și: Ce interdicții a primit fiica lui Adrian Enache din partea medicilor, însărcinată în luna a șaptea: „Nu mai are voie să…'

Citește și: Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. A format un cuplu cu Alexandra Stan timp de 4 ani

Citește și: Niculina Stoican, expoziție specială la Paris. Artista deține un costum popular, identic cu cel al Mariei Tănase: „Din gogoși și viermi de mătase și din borangic' / EXCLUSIV

Diana Enache și Ionuț Vîntu au ales numele fetiței lor

Diana Enache și Ionuț Vîntu au ales ca fiica lor nenăscută să poarte numele Maria. Adrian Enache s-a arătat încântat de alegerea făcută de viitorii părinți, având în vedere încărcătura spirituală a acestui nume.

„Cred că Maria pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur', a declarat Adrian Enache, la Antena Stars.

Diana Enache a fost discretă cu privire la sarcina ei

De când a aflat că urmează să devină mamă, Diana Enache, în vârstă de 26 de ani, a fost extrem de rezervată cu privire la sarcina ei și nu a făcut declarații pe marginea subiectului. În luna mai, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă de paparazzi cu o burtică proeminentă, făcând procedurile sociale necesare în cazul viitoarelor mame. În timp ce viitoarea mamă a refuzat să confirme, inițial, sarcina, milionarul Sorin Ovidiu Vîntu i-a dat de gol pe viitorii părinți, susținând public că va avea o nepoțică.

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.

Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor', a spus fiica lui Adrian Enache despre relația cu Ionuț Vîntu, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton