Ce obicei are Pavel Stratan în fiecare dimineață, la 53 de ani: „Nu găsesc timp și gata”. Modul prin care se menține în formă artistul

.

Ce obicei are Pavel Stratan în fiecare dimineață, la 53 de ani. Pe lângă muzică, Pavel Stratan mai are o mare pasiune, și anume sportul. În 2005, aflat într-un impas financiar, artistul a renunțat la cariera muzicală și s-a angajat ca instructor de fitness într-o sală din Chișinău, după cum s-a scris atunci în presa basarabeană. Se pare că și acum a rămas fidel stilului de viață sănătos, căci de curând, Pavel Stratan s-a filmat în timpul unei înviorări de dimineață. Iată imaginile cu artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce obicei are Pavel Stratan în fiecare dimineață, la 53 de ani. Pavel Stratan și-a construit succesul muzical în peste 20 de ani de carieră și este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și Republica Moldova. O bună perioadă de timp a locuit cu familia în București, însă s-a reîntors în țara natală, pe fondul unor probleme financiare. La acea vreme, cântărețul traversa o perioadă de declin artistic și s-a speculat, în presa basarabeană, că s-ar fi angajat ca intructor de fitness, pentru a-și întreține familia. Nici acum nu a renunțat la pasiunea pentru sport și s-a filmat, de curând, în timpul unei sesiuni de înviorare, chiar de la primele ore ale dimineții.


Citește și: Cine este Pavel Stratan. Autorul piesei „Ghiță’ este căsătorit de 22 de ani și mai are un copil, în afară de Cleopatra Stratan

Citește și: Pavel Stratan a împlinit 52 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiica lui, Cleopatra Stratan: ‘Eroul meu’

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Nouă cupluri de vedete participă la emisiunea prezentată de Dani Oțil


Citește și: De ce Cristi Borcea le face periodic copiilor săi teste antidrog: „Poate le pune în pahar. Unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-ați nenorocit'

Ce obicei are Pavel Stratan în fiecare dimineață, la 53 de ani

De curând, în mediul online, Pavel Stratan s-a filmat în timp ce alerga, la primele ore ale dimineții. La 53 de ani, artistul este preocupat de sănătatea sa, astfel că a integrat mișcarea fizică în rutina zilnică. Este cunoscut faptul că Pavel Stratan este un împătimit al sportului și al sălilor de fitness, ba chiar a promovat adesea, pe rețelele de socializare și în interviuri, importanța unui stil de viață sănătos.


În urmă cu aproape 20 de ani, aflat într-un impas financiar și artistic, Pavel Stratan s-ar fi angajat ca instructor de fitness în Chișinău. La acea vreme, paparazzi l-au surprins în timp ce-și aștepta salariul la casieria unei săli de forță.

„Cineva m-a întrebat când mă las de alergat și i-am spus că nu am timp. Pentru multe lucruri am timp, dar să mă las de alergat nu găsesc timp și gata’, le-a spus cântărețul prietenilor virtuali de pe contul său de socializare.


Pavel Stratan are o familie frumoasă

În 2021, Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu soțul ei, Edward Sanda, imediat după ce a împlinit vârsta majoratului. Tatăl ei, Pavel Stratan, nu a părut suprins de decizia artistei, mai ales că a urmat modelul văzut în familie.

„La mine n-a fost surpriză pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.


Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează. N-am avut nicio reținere, întotdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez’, a spus artistul, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram