Ce obicei l-a făcut pe Cosmin Seleși să piardă sume mari de bani și cum l-a ajutat soția lui: „Am fost un cretin. Cine știe unde ajungeam?! M-a readus pe linia de plutire”

 Ifrim Georgiana
.

Ce obicei l-a făcut pe Cosmin Seleși să piardă sume mari de bani și cum l-a ajutat soția lui. Dincolo de cariera de succes în televiziune și film, Cosmin Seleși are o familie frumoasă alături de soția lui, Irina, și cei doi copii. Prezentatorul TV recunoaște că și-a încercat norocul și afaceri, însă fără a obține mari câștiguri, căci nu toate investițiile s-au dovedit a fi de bun augur. Când vine vorba de pasiuni, îndrăgitul actor are o slăbiciune pentru mașini, astfel că în ultimii 20 de ani, a deținut zeci de autoturisme. Iată cum l-a făcut această pasiune să iasă în pierdere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce obicei l-a făcut pe Cosmin Seleși să piardă sume mari de bani și cum l-a ajutat soția lui. Cosmin Seleși și-a făcut debutul pe micul ecran în urmă cu mai bine de 20 de ani, atunci când a prezentat emisiunea pentru copii „Garajul lui Ziggy', de la TVR. De-a lungul carierei, actorul a fost implicat în numeroase proiecte de succes, dintre care amintim „Splash! Vedete la apă' sau „Te cunosc de undeva!'. Activitatea în televiziune i-a adus venituri consistente, însă într-un interviu recent, Cosmin Seleși a recunoscut că, de-a lungul anilor, a făcut și „afaceri proaste'.

se9-1se9-1

Citește și: Cum arată casa lui Cosmin Seleși din Maramureș: „Este un loc de vis, magic, de poveste”

Citește și: Vedete care refuză să meargă la mare pe litoralul românesc. Andreea Marin, Cosmin Seleși și Aurelian Temișan ocolesc stațiunile din România

Citește și: „M-a făcut frustrată…”. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023

Citește și: Cum se simte mama lui Lili Sandu, după ce a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită: „Nu există tratament, îți paralizează picioarele…'. Este internată de 4 săptămâni

Ce obicei l-a făcut pe Cosmin Seleși să piardă sume mari de bani și cum l-a ajutat soția lui

Cosmin Seleși recunoaște că pasiunea pentru mașini l-a făcut să piardă cei mai mulți bani. În ultimii 20 de ani, prezentatorul TV a deținut peste 30 de autoturisme, iar fiecare nouă achiziție l-a scos în pierdere. Chiar și așa, unele modele i-au rămas în suflet și are multe amintiri frumoase, dar și amuzante, din acea perioadă.

„O grămadă. Cred că am avut până acum 37-38 de mașini, din 2000. Și am pierdut bani la fiecare. (…) : Mi-a rămas sufletul la Mercedes și la BMW. Un Mercedes C Class 200, anul 2000 și un pic. Era bleumarin, tapițerie crem, cutie automată. Când mi-am construit casa, am mai avut un C Class, dar break, am pus pe el gresia și n-a plecat de pe loc.

Am pus cred că o tonă și ceva pe ea, am fost un cretin. Ăla de la gresie, zicea „domnul, sunteți nebun, nu pleacă de pe loc'. S-a lăsat de era lipită de asfalt. Dar și BMW-ul a rămas în sufletul meu, am mai avut un X5, un X3, am mai avut BMW-uri', a spus prezentatorul TV pentru cancan.ro.

Cosmin Seleși a fost temperat de soția lui, Irina

Cosmin Seleși recunoaște că soția lui, Irina, l-a mai temperat când vine vorba de mașini, ea fiind mai cumpătată și calculată.

„Să-i mulțumim și astăzi, că m-a readus pe linia de plutire. Cine știe unde ajungeam?! Este mai înțeleaptă, mai împăciuitoare, mai calculată, mult mai calculată, e un echilibru', a spus actorul despre soția lui, potrivit sursei citate mai sus.

De-a lungul timpului, soția actorului a cochetat cu televiziunea și a fost make-up artist, însă cei doi și-au ajustat planurile după venirea pe lume a copiilor: „A fost, a făcut mai multe filme. Până la un moment dat, când am considerat amândoi că, eu fiind plecat mult, ea plecată foarte mult, copilul acasă, mai puțin cu noi, am considerat că e mai bine să ne oprim și să găsim altceva. Ca să îi acorde mai multă atenție lui Tudor și să rămân eu să trag mai mult. Dar între timp, Bunul Dumnezeu le-a așezat pe toate și suntem foarte bine'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton