Ce obiecte a donat văduva lui Dan Spătaru Teatrului de Revistă Constantin Tănase, la 20 de ani de la moartea artistului: ”Un costum de scenă...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce obiecte a donat văduva lui Dan Spătaru Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Teatrul Tănase a fost, recent, gazda a două evenimente importante – expoziția cu vestimentațiile mai multor regretați artiști și deschiderea sălii de balet ce poartă numele lui Cornel Patrichi. Prezentă la eveniment, Sidonia Spătaru, văduva regretatului artist, a donat, de asemenea, obiecte ce-i aparțineau soțului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Sida Spătaru, fosta soţie a celebrului solist Dan Spătaru, și Cornelia Patrichi, fosta soţie a maestrului coregraf Cornel Patrichi, balerină și prim-solistă a Teatrului Tănase, au vizitat recent Expoziția de costume de teatru și obiecte personale care au aparținut unor mari artiști ai Revistei, de caiete-program vechi, afișe și fotografii rare cu artiștii genului revuistic. Cele două au privit cu emoţie obiectele donate Teatrului Tănase.

460859930_967928628711113_8754873266838530664_n460859930_967928628711113_8754873266838530664_n

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Sarah, fiica Adinei Buzatu, la 27 de ani: „Lucrează pentru o companie din Londra de șase ani. Este director de marketing pe…” / EXCLUSIV

Citește și: Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani. Mara Ilinca Ancuța este însărcinată cu băiețel: „Ea e totul pentru mine'/ Primele imagini de la nuntă

Ce obiecte a donat văduva lui Dan Spătaru Teatrului de Revistă Constantin Tănase

Teatrul Tănase a fost, recent, gazda a două evenimente importante – expoziția cu vestimentațiile mai multor regretați artiști care au cântat aici și deschiderea sălii de balet ce a primit numele lui Cornel Patrichi. Cu prilejul primului eveniment de la Tănase, văduva lui Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, a făcut donații. Ea a dăruit un costum de scenă de-al soțului ei Teatrului de Revistă.

Astfel, un sacou deschis la culoare ce a aparținut regretatului Dan Spătaru și o cravată cu dungi albastre și gri pot fi admirate în colecția de aur a Teatrului de Revistă. Aici a evoluat pe timpul vieții regretatul Dan Spătaru. Anul acesta, s-au împlinit 20 de ani de la moartea acestuia.

'Soția domnului Dan Spătaru a donat teatrului un costum de scenă', ne-a spus Valentina Fătu.

Cornelia Patrichi a venit la deschiderea sălii de balet ce poartă numele soțului ei

Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, a făcut o vizită incognito în România. Fosta balerină locuiește în Italia și a luat parte zilele trecute, la deschiderea Sălii de balet ce poartă numele regelui dansului, Cornel Patrichi. Așa că marea sa dorință a fost împlinită.

În urmă cu doi ani, Cornelia a donat teatrului un joben din garderoba lui Cornel Patrichi. Tot atunci, aceasta și-a manifestat intenția și dorința ca sala de balet de la Tănase să poarte numele soțului ei, regretatul balerin și coregraf, Cornel Patrichi. 'Le mulțumesc din suflet Valentinei Fătu și domnului Vasile Muraru', a spus aceasta, care, dup eveniment, s-a reîntors în Italia.

Văduva lui Dan Spătaru se luptă cu singurătatea

Pe 8 septembrie 2004, de sărbătoarea Sfintei Mării, a plecat la cer regretatul cântăreț Dan Spătaru, la numai 65 de ani. Dana, fiica artistului, era însărcinată în patru luni și jumătate. Din păcate, Maria, nepoata artistului, nu și-a cunoscut bunicul celebru.

‘Au trecut 20 de ani… Nu-mi vine să cred că au trecut atâția ani. Mă gândeam când au trecut anii. Parcă la bătrânețe trec mai repede. Înainte nu treceau atât de repede! Dan a urcat la cer într-o zi mare, de Sfânta Maria, de Nașterea Sfintei Maria, 8 septembrie. După ce a plecat el, a venit nepoata pe lume, Maria. Fiica noastră, Dana, era însărcinată în patru luni și jumătate când a murit Dan. Maria a venit pe lume următorul an, în luna februarie. Maria, când era mică, venea cu mine peste tot, la toate emisiunile, dar cum a crescut, nu a mai vrut’, a declarat Sidonia Spătaru, pentru viva.ro.

Cum îl visează Sidonia Spătaru pe Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului

Sidonia recunoaște că, atunci când viața o încearcă, merge la mormântul lui Dan Spătaru și îi cere ajutorul. La un singur lucru nu reușește să găsească un răspuns. Atunci când îl visează, el nu îi vorbește.

„De câte ori îl visez, niciodată nu vorbește. Îl visez că este cu mine. Am visat că eram pe scenă și el trebuia să intre, iar eu îi ziceam „Intră, Dan! Intră, Dan! Iar el nimic. După a intrat și stătea nemișcat în mijlocul scenei, fără să facă nimic. Nu știu ce înseamnă acest vis și dacă poate cineva să dezlege așa ceva, dar nu am o discuție cu el. Când merg la cimitir și merg destul de des, atunci când am și eu problemele mele, stau și îi spun lui.  De câte ori am avut probleme mari, la o săptămână, două s-a întâmplat să fie de bine. Ne amintim de el mereu, îl ținem încă viu, el de acolo de sus încă ne vede, a spus Sidonia, la Antena Stars.

‘Am avut o zi încărcată. Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc.…’, ne-a mai spus Sidonia Spătaru.

Foto: Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton