Ce părere are Cheloo despre Radu Pietreanu, invitat special la iUmor: „Aş vrea să îl văd în fiecare zi”

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, 6 iunie, Radu Pietreanu va urca pe scena iUmor, în calitate de invitat special al emisiunii. Nu este prima dată când actorul este invitat la show-ul de divertisment de la Antena 1, iar Cheloo și-a spus părerea sinceră despre acesta. Contrar așteptărilor, rapperul spune că îl încântă de fiecare dată prezența lui Radu Pietreanu, despre care susține că aduce „un plus emisiunii'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRLIE, GRATIS, AICI!

În următoarea ediție a emisiunii iUmor, Radu Pietreanu va urca pe scenă și va încântat publicul cu un număr de senzație. Actorul a participat de mai multe ori la show-ul de divertisment, în calitate de invitat special, și a reușit să stârnească hohote de ras de fiecare dată. Mai mult, și Cheloo s-a arătat încântat de numărul și prezența actorului, susținând că este o „bucurie' să-i audă glumele.

che10che10

Deși până acum Cheloo a fost considerat cel mai sobru jurat de la „Românii au talent', telespecatatorii au ocazia să-l vadă într-o ipostază neașteptată, în ediția difuzată sâmbătă seară. Atunci, Radu Pietreanu va susține un număr de comedie, iar rapperul s-a arătat mai mult decât încântat de prezența actorului în platoul de filmare.

Citește și: Ela Voineag l-a impresionat pe Cheloo și s-a calificat în finala iUmor: „A fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up”

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor: „Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat'

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns la medic, din cauza unei alergii: 'Am avut niște probleme foarte mari, am făcut…'

Citește și: Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023: „Câteva zeci de mii de euro. Am fost cel mai bine plătită'

Ce părere are Cheloo despre Radu Pietreanu

În ediția de sâmbătă a emisiunii iUmor, Radu Pietreanu îi va încânta pe jurați și telespectatori cu un număr inedit de comedie, în calitate de invitat special. Umoristul va reuși să-i încânte pe cei prezenți încă din primele momente, dar mai ales pe Cheloo, care a ținut să-și spună părerea sinceră despre acesta.

Juratul show-ului de la Antena 1 spune că prezența lui Radu Pietreanu aduce un „plus' emisiunii, iar fiecare apariție a umoristului este un motiv de bucurie pentru el.

„Mie îmi place ce face Radu şi am spus-o de atâtea ori. E o bucurie să îl revăd de fiecare dată. Consider că aduce un mare plus acestei emisiuni şi aş vrea să îl văd în fiecare zi, dacă e posibil!', a declarat Cheloo.

Radu Pietreanu, glume despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Radu Pietreanu își începe numărul de la iUmor cu o serie de glume care îi vizează pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea, jurați în cadrul emisiunii.

„Nu credeam că mă mai bagă cineva vreodată la iUmor, mai ales acum, că au băgat şi umorişti în juriu!', şi-a început momentul Radu Pietreanu.

Rând pe rând, o mulţime de glume bine ţintite au curs pe scena emisiunii, în aplauzele tuturor, pentru ca la final, Radu să îi provoace atât pe spectatori, cât şi pe juraţi, să i se alăture. „I-aş lua cu mine în turneu, să am şi eu public!', a glumit Radu Pietreanu, la final, pentru ca apoi să completeze „Juriul mă cam urcă, dar asta e!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton