Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă”. Nunta lor are loc în toamnă

 Ifrim Georgiana
.

Mama Geta a spus ce relație are cu iubita fiului ei, Denisa Coțolan, care urmează să-i devină noră cât de curând. A recunoscut că o îndrăgește mult, asta pentru că nu e „fițoasă' ca fetele din ziua de azi și are toate calitățile care o recomandă ca viitoare soție a lui Iancu Sterp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa Coțolan, după ce a pierdut meciul din gala RFX cu George Zănoagă. Logodna a avut loc de față cu întreaga familie a artistului, iar viitoarea lui soție a izbucnit în lacrimi, vizil emoționată. Mama Geta susține că are o relație bună cu Denisa Coțolan, punctând că nu le dictează viața de familie și alegerile. Speră să-l vadă însurat pe fiul ei la toamnă, fiind singurul necăsătorit din familie.

e10e10

Citește și: Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie: „Nu mă așteptam'. Mama Geta a dezvăluit când va fi nunta lor

Citește și: Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, după ce a pierdut meciul din gala RFX: „Femeia vieții mele'. Ce reacție a avut mama Geta și cum arată inelul de logodnă

Citește și: Finala Casa iubirii, sezonul 2. Când are loc și care e marele premiu: „O experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată'

Citește și: Oana Roman, explicații după ce Marius Elisei a acuzat-o că i-a ascuns sarcina timp de patru luni: „Greu cu memoria și greu cu matematica”

Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp

Mama Geta o îndrăgește nespus pe viitoarea ei noră, Denisa Coțolan, datorită calităților pe care le-a remarcat la ea – e harnică, cu mult bun simț și nu e „fițoasă'.

„Să nu mă înțeleagă nimeni greșit, eu sunt un om foarte maleabil. Lor trebuie să le placă în primul rând, că ei dacă se căsătoresc stau toată viața cu alesele lor. Eu nu sunt împotrivă, cu oricine ar fi vorbit! Eu doar îmi dau cu părerea.

Dacă acum e Denisa, mie îmi place și mai tare de ea, că e fată de aici de la noi și e fată harnică, simțită, își vede de treabă, nu e fițoasă cum sunt fetele în ziua de azi. Important e să se înțeleagă ei, că noi părinții ne ducem din lume și ei trebuie să se înțeleagă, să poată conviețui unul cu altul', a spus ea pentru fanatik.ro.

Se pare că nunta cuplului Iancu Sterp – Denisa Coțolan e programată anul acesta: „La toamnă, dacă ne ajută bunul Dumnezeu, îl însurăm pe bietul Iancu, că așa vrem. El chiar în ring a cerut-o pe Denisa (n. red.: la o gală RXF). A zis că el și dacă pierde, și dacă va câștiga o cere pe Denisa. Așa a simțit el'.

Cum și-a educat mama Geta copiii

Mama Geta și-a crescut singură copiii după ce a a fost părăsită de tatăl lor. Și-a îndeplinit rolul de mamă cu multă dedicare și se mândrește azi cu realizările lor.

„Știi ce contează? Orice copil, că eu nu-s o femeie înaltă, sunt cam medie de înaltă și uite ei cât sunt de mari… Contează ca mama să le dea sân la copii măcar un an, măcar un an! Și să fie mama cu ei, acolo, să le facă o plăcintă caldă, să aibă mâncare proaspătă zilnic.

Și e și căldura aia a mamei, să o simtă ziua, noaptea. Să doarmă noaptea cu ei în pat, asta contează foarte mult pentru copil, pentru mental, pentru creșterea lui, pentru buna dezvoltare. Poate mama îl lasă că are job, el îi lăsat, copilul ăla nu o să aibă nici mintea bună și nici n-o să se dezvolte cum trebuie.

Știi cum îi? Că ai un copil, că ai zece, nu trebuie să faci diferențe. Dacă faci o tavă mare de plăcintă, o împarți să le ajungă la toți. Eu din ce am dau tot. Eu nu am mașina mea scumpă, nu am haine scumpe, nu vreau să am ceva wow.

Eu cu ei mă mândresc și lor le ofer tot ce pot din ce muncesc, înțelegi? Noi suntem acolo unul pentru toți, toți pentru unul. Așa i-am învățat, să ne ajutăm, că dacă nu ne ajutăm între noi, cine ne ajută?', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton