Ce părere are Mihai Petre despre infidelitate, după 16 ani de căsnicie cu Elwira: „Cea mai importantă valoare pentru mine e adevărul, așa că…”

.

Mihai și Elwira Petre au o căsnicie frumoasă și din rodul iubirii lor au rezultat două fiice. Sunt împreună de 23 de ani și la baza relației lor stau respectul, iubirea și înțelegerea. În toate aspectele vieții, coregraful mizează pe onestitate, de aceea n-ar putea ierta un episod de infidelitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Mihai și Elwira Petre s-au căsătorit în anul 2008 și se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Din povestea lor de dragoste au rezultat două fiice – Catinca (născută în 2012) și Ariana (născută în 2018). Cei doi soți fac o echipă pe cinste, nu doar acasă, ci și pe scenă. Asta au demonstrat și în emisiunea „Asia Express’, sezonul 4, din care au ieșit învingători.

Citește și: Locul neobișnuit în care Mihai Petre și Elwira au făcut dragoste: „Sexul este poate cel mai frumos dans. Nu sunt masochist, dar…’. Dezvăluiri fără perdea din intimitatea celebrului cuplu


Citește și: Cum arătau Elwira și Mihai Petre la începutul relației și cum au ajuns să formeze un cuplu: „Mă uit pe poze vechi și nu-mi vine să cred'

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție'

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei: „Sunt cea mai fericită de pe pământ…’

Ce părere are Mihai Petre despre infidelitate, după 16 ani de căsnicie cu Elwira


Mihai și Elwira Petre au trecut testul timpului datorită respectului reciproc, al înțelegerii și al iubirii dintre ei. Pe 7 iunie, cei doi au sărbătorit 16 ani de căsnicie.

„Cred că la noi funcționează respectul reciproc, faptul că ne ascuțim simțurile unul pentru celălalt, văzul, auzul, absolut totul. Prezența și faptul că ne oferim spațiu atunci când avem nevoie de el. Dar asta vine tot din ascultare și atenție și respect, până la urmă. Cred că asta, da. Eu așa simt’, a spus coregraful pentru unica.ro.


Mihai Petre spune că mizează pe onestitate, în toate capitolele vieții, de aceea n-ar putea ierta un episod de infidelitate din partea soției.

„Eu nu cred. E greu. N-ai cum. Una din valorile importante, poate cea mai importantă pentru mine, în general în viață, e adevărul, așa că… Nu, nu cred că are sens’, a explicat el.

Ce spune Mihai Petre despre terapia de cuplu

Mihai Petre spune că și soția nu au apelat până acum la terapie de cuplu, însă crede că e benefică pentru partenerii aflați în impas.


„Nu. N-am vorbit niciodată despre asta, deși cred că e bună în orice situație. Cred că folosește. Mai ales pentru că fiecare cuplu are cu siguranță în viață perioade grele. Adică nu cred că trebuie să mergi doar în situația în care e foarte rău. Cred că face bine în general. Dar nu, noi n-am făcut asta și nici nu ne-am gândit’, a mai spus Mihai Petre.


Mihai Petre, despre probleme din căsnicia cu Elwira

După 16 ani de căsnicie, Mihai Petre recunoaște că mai apar discuții tensionate cu Elwira. De fiecare dată când greșește îi cere iertare soției și spune că sunt mai rare momentele când ea provoacă problemele.

„Eu zic îmi pare rău când o dau de gard, clar. Elwira niciodată… nu o dă de gard, în sensul ăsta! (râde)’, a spus el.

 Și a adăugat: „Nu există ceva ce iubesc cel mai mult la Elwira. O iubesc toată, așa cum e. Cu de toate. Tot pachetul’.

Sursa foto: Facebook