Ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său, Ramon: „ A fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile. Este greu să ai…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Anul acesta, în luna februarie, primul lungmetraj al lui Pavel Bartoș, filmul „Ramon', a apărut în cinematografe. Pelicula s-a bucurat de un real succes, astfel că, în doar cinci zile de la lansare, a fost văzut de 45.000 de oameni. Publicul s-a bucurat să-l vadă atât pe faimosul actor, cât și alte figuri cunoscute, cum ar fi Andreea Esca și Smiley. Iată ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-au întâmplat multe în viața ta de când am vorbit ultima dată, propun să le luăm pe rând! În luna februarie a apărut în cinematografe filmul „Ramon, primul lungmetraj realizat de tine. Te așteptai să aibă un așa mare succes la public? Ce crezi că l-a făcut atât de apreciat? Citeam undeva că, în doar 5 zile de la lansare, a fost văzut de 45.000 de oameni…

Mă bucur foarte tare pentru „Ramon. A fost pe primul loc timp de două săptămâni în box office, ceea ce e mare lucru pentru România, iar în total au fost peste 200.000 de spectatori. Vă dați seama ce fericire am simțit! Mă bucur că a fost primul film românesc cerut în diaspora, fiind de audiență generală, ceea ce le-a permis tuturor să vină cu întreaga familie. Ne-am bucurat de succes maxim la Dublin, Londra, München
și Bruxelles. Deja ne pregătim pentru al doilea, dar toate la timpul lor.

pavel-bartos-7pavel-bartos-7

Citește și: Pavel Bartoș recunoaște că el și soția lui, Anca, au învățat să treacă peste momentele delicate în cuplu, după ce au devenit părinți: „Odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, dau sens vieții' / EXCLUSIV

Citește și: Ce sfaturi le-a dat Pavel Bartoș, după căsătorie, Ginei Pistol și lui Smiley și cum a fost la nunta lor: „Îi consider suflete-pereche, unul pentru celălalt. Să nu uite niciodată…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se comporta Lorela, mama din Botoșani care și-a aruncat ambii copii pe geam, cu cei mici, înainte de tragedie. Ce spun psihologii

Citește și: Radu Ille a ajuns la perfuzii: „Dragii mei, vă doresc sănătate”. Ce a pățit artistul de muzică populară

Ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său, Ramon

Aș vrea să le explici cititorilor cât de multă muncă se află în spatele unei pelicule de asemenea anvergură… Și aici nu mă refer doar la zecile de ore extenuante petrecute pe platourile de filmare. Știm că ai avut ceva probleme și-n privința finanțării…

Realizarea unui film nu este ușoară, iar asta cred că le este clar nu doar celor din domeniu, ci și celor pasionați de această artă sau care au vrut să afle mai multe informații despre ea. Poate cel mai important este să găsești un partener pe măsură, iar eu l-am avut pe Jesus del Cerro, regizorul, cu care am împărțit toate cele bune și nebune.

Am avut parte de o echipă de actori extraordinară, de o echipă tehnică și de scenariști pe cinste. Echipa este foarte importantă. Dar cel mai mult mă bucur că am avut parte de susținerea familiei, căreia îi mulțumesc tare, tare, și mizez foarte tare pe această susținere.

Vorbeai despre acest film încă din 2021, atunci când ai slăbit aproximativ 12 kilograme pentru personajul pe care-l interpretezi. Cum ai reușit? Chiar, în prezent ții dietă? Cum arată meniul tău într-o zi obișnuită?

La acest film mă gândesc de prin 2017, faptul că atunci am slăbit a fost pentru a fi în formă. Și vreau să mă mențin. Nu am un meniu anume, dar dacă faci mișcare și ai grijă la ceea ce mănânci, e în regulă. Asta nu înseamnă că nu-mi place să trăiesc viața la maximum.

„A fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile acest film'

Putem spune că ați terminat filmările într-un timp-record, în doar 21 de zile, în loc de 30-40, așa cum era estimat. Totuși, tu și restul echipei ați avut parte și de peripeții. La un moment dat, chiar ți-ai pus viața în pericol, într-o intersecție de la Timpuri Noi. Povestește-ne tu mai multe!

Într-adevăr, a fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile acest film. Este greu să ai atâtea locații în care să filmezi, atât din București, cât și din afară, peste 18 locații exterioare, aici incluzând aeroport, podgorie și locații în afara orașului.

Am avut și efecte speciale, când nu am avut avion, am construit unul. Unele cascadorii mi le-am făcut singur, așa că pot spune că am ceva în comun cu Tom Cruise! (zâmbește) Oricum, a fost tare, tare complex, am încercat să nu facem rabat de la calitate și suntem mândri de filmul nostru. Ne bucurăm că în continuare Ramon generează public, iar din 2 august veți putea să vă bucurați de el pe Netflix.

Din distribuție fac parte și Andreea Esca și Smiley. Cum a fost să faceți echipă în film? Cum ți se pare că s-au descurcat?

Alături de Smiley fac echipă de ani de zile, deci știam că nu aș putea face acest film fără să-mi fie aproape. Iar Andreea este una dintre cei mai buni prieteni ai mei și o parteneră de dans excepțională. Mă bucur că, alături de Jesus del Cerro, am avut șansa să descoperim actori noiși foarte buni care au bucurat publicul românesc.

„În toamnă vom începe preselecțiile la Românii au talent'

Înainte să ne luăm „la revedere, vreau să ne povestești ce noutăți mai ai pe plan profesional, că știm că îți place mereu să fii extra ocupat, hahaha!

Eu mă bucur să fie cât mai multe proiecte, așa că, pe lângă filmări, nu voi sta degeaba, asta e clar! După cum spuneam, pe 2 august, „Ramon a intrat pe Netflix, eu urmează să reiau spectacolele cu „One man aproape show, iar în toamnă vom începe preselecțiile la „Românii au talent. Deci treabă este, rămâneți cu ochii pe conturile mele de social media și vă țin la curent cu toate!

Sursă foto: Instagram, PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton