Ce părere are Silviu Biriș despre Kira Hagi, după ce au jucat împreună în spectacolul Sistemul perfect: „Este serioasă și disciplinată, ca tatăl ei”

 Ifrim Georgiana
.

Ce părere are Silviu Biriș despre Kira Hagi, după ce au jucat împreună în spectacolul Sistemul perfect. Pe 6 noiembrie, a avut loc premiera spectacolului „Sistemul perfect', în regia lui Toma Enache, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Silviu Biriș, protagonist în comedia de excepție, a vorbit despre colaborarea cu Kira Hagi, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă. I-a apreciat calitățile actoricești, dar și cele umane, comparând-o cu tatăl ei, Gică Hagi. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Silviu Biriș despre Kira Hagi, după ce au jucat împreună în spectacolul Sistemul perfect. Actorul Silviu Biriș a vorbit despre premiera recentă a spectacolului „Sistemul perfect', din distribuția căruia fac parte Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vîjeu și Kira Hagi. A lăudat-o pe fiica lui Gică Hagi pentru calitățile de actriță și disciplina moștenită de la fostul mare fotbalist, care a fost prezent, pe 6 noiembrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

i9i9

Citește și: Gică Hagi, surpriză pe scena teatrului pentru fiica sa. Kira Hagi a postat un video în care a fost surprins tot momentul: „O seară de neuitat'

Citește și: De unde provin numele copiilor lui Gică Hagi și ce semnificație au. Kira și Ianis l-au făcut mândru pe tatăl lor

Citește și: Cine este Vlad Huidu de la America Express 2023. Formează de 11 ani un cuplu alături de Giulia Anghelescu

Citește și: Irinel Columbeanu, supravegheat în permanență la azil: „Avem amplasate 32 de camere video. Dacă i se face rău…' / Unde își petrece sărbătorile de iarnă fostul milionar

Ce părere are Silviu Biriș despre Kira Hagi, după ce au jucat împreună în spectacolul Sistemul perfect

Silviu Biriș a împărtășit primele impresii despre premiera spectacolului „Sistemul perfect', o adaptare teatrală după piesa Sistemul Ribadier, o savuroasă comedie în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin. Actorul s-a arătat încântat de colaborarea cu Kira Hagi, căreia i-a adresat numai cuvinte de laudă, comparând-o cu tatăl ei.

„Am avut succes, la recenta premieră a piesei 'Sistemul perfect', având în distribuție pe mine, pe Monica Davidescu, pe Aurelian Temișan și pe Kira Hagi, fiica fostului mare fotbalist, de talie internațională, Gică Hagi.

Kira este o actriță foarte talentată, foarte bună, un om frumos, educată, orice părinte și-ar dori să o aibă fiică. Este serioasă și disciplinată, ca tatăl ei, Gică Hagi. Este un spectacol frumos, cu decoruri deosebite, la care vă invităm cu drag!', a spus actorul, potrivit playtech.ro.

„Mi-am împlinit unul dintre visuri'

Silviu Biriș spune că piesa „Sistemul perfect' i-a oferit oportunitatea să joace cu actori pe care îi admiră de ceva vreme. Piesa de teatru a fost interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-și soția.

„Încep prin a vă spune că se râde în hohote la piesa aceasta, că se joacă la Teatrul Național și că mi-am împlinit unul dintre visuri, de a fi pe scenă alături de actori pe care îi admiram demult', a mai adăugat el, potrivit surei citate mai sus.

Silviu Biriș, despre semnificația postului

Silviu Biriș, slujitor al al bisericii, a vorbit și despre semnificația postului Crăciunului, care începe pe 14 noiembrie.

„Postul se face cu blândețe, cu dragoste, să ne aducem aminte cine suntem, este pentru aducerea aminte că și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, a postit 40 de zile.

Postul e făcut pentru om, nu omul pentru post. Postul înseamnă smerenie, înfrânare de la pofte, să nu mai bârfim. Este un post al bucuriei, încep colindele, odată cu Sf. Andrei', a încheiat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton