Ce pasiune are David Măruță, la doar 12 ani. Nu are legătură cu meseriile părinților săi: "Aventura asta mă duce mai aproape de visul meu"

 Dumitrache Laura
.

Ce pasiune are David Măruță, la doar 12 ani. Cătălin și Andra Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie fericită și au împreună doi copii, pe David și Eva. La 12 ani, fiul Andrei și a lui Cătălin Măruță și-a descoperit o nouă pasiune și îi face fericiți pe părinții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce pasiune are David Măruță, la doar 12 ani. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 14 ani și au doi copii, David, 12 ani și Eva, 7 ani. Artista și prezentatorul tv au o familie fericită, iar copiii lor sunt deja obișnuiți cu lumea celebrității. Deși multi cred că David și Eva le va călca pe urme părinților lor, ei bine, se pare că micuții au alte pasiuni.

daviddavid

Fiul lui Cătălin Măruță și Andra este pasionat de fotbal, iar recent a mers în cantonament. Acesta a postat câteva imagini cu el în echipament sportiv și le-a spus fanilor din mediul online că și-a descoperit o nouă pasiune si este foarte fericit.

Citește și: Eva și Cătălin Măruță, schimb de replici savuros, în direct, la TV: „Ar trebui să îi faci și tu asta mamei'

Citește și:Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…”

Citește și:Cum a afectat-o concediul de maternitate pe Laura Cosoi: „E un pericol, lipsește profund socializarea” / Își dorește și al patrulea copil

Citește și:„Mie îmi dau femeile maximum 32 de ani. Dacă nu mai am cui să-i fiu fidel…'. La 48 de ani, după divorț, Dinu Maxer spune că nu-și dorește aventuri

Ce pasiune are David Măruță, la doar 12 ani

Cătălin și Andra Măruță au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Micuții sunt obișnuiti deja cu celebritatea și sunt urmăriti de mii de internauți pe rețelele de socializare. Recent, fiul artistei și al prezentatorului tv și-a descoperit o nouă pasiune. David Măruță este pasionat de fotbal, iar părinții i-au îndeplinit visul.Fiul lui Cătălin Măruță și al Andrei apare în echipamentul vișiniu, cu inscriptia Școlii de fotbal Rapid. Fiul Andrei a postat câteva imagini cu el pe Instagram în echipament sportiv, alături de mesajul:

'Primul meu cantonament și nu pot să vă spun cât de fericit sunt că am făcut parte din această experiență extraordinară! Antrenamente intense, meciuri frumoase și lecții prețioase – despre asta a fost vorba săptămâna asta! Aventura asta mă duce mai aproape de visul meu.' David Măruță este foarte fericit că își urmează visul și îi va ține la curent pe fanii săi cu tot ce se va întâmpla nou in viața sa. Fiul lui Cătălin Măruță și al Andrei apare în echipamentul vișiniu, cu inscriptia Școlii de fotbal Rapid.

Eva Măruță este pasionată de dansuri

Cătălin și Andra Măruță sunt foarte mândri de copiii lor. Într-un interviu, prezentatorul tv a declarat că fiica lui, Eva, este pasionată de dansuri, iar atunci când are timp liber, filmează pentru TikTok. Atât David, cât și Eva, au comunități impresionante pe rețelele de socializare.

Eva este la dansuri acum, iubește să danseze. David este la fotbal. Amândoi au activități diferite. Probabil, când ajung acasă, vor să facem un TikTok. Cele mai multe idei de TikTok vin chiar de la ea (n.r. de la Eva). Nu, cred că este prea devreme (n.r. ca Eva să aibă emisiune). Cred că trebuie să meargă la școală, să se bucure de copilărie. În weekend, când vrea să filmeze, să facă TikTok-uri sau dimineața când plecăm la școală putem să ne distrăm cu treaba aceasta. Dar cred că este prea mică să aibă emisiune, e mai bine să meargă la școală, să se distreze acolo.', declara Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton